A Xiaomi kegyetlenül széttrollkodta a OnePlus 6T bemutatóját

0

A OnePlus tegnap bemutatta új csúcsmobilját, a 6T-t, ami sok szempontból figyelemreméltó lett, de azért akad benne kompromisszum, és már nem is annyira kirívóan olcsó, mint mondjuk anno a OnePlus One. A Xiaomi ki is használta az alkalmat, és keményen odaszólt a konkurens gyártónak, ráadásul egy vicces trollkodással is készült a bemutatóra.

Elmúltak már azok az idők, amikor a OnePlus kitűnt a kedvező árazásával, idén ráadásul jelentősen alájuk vágott a Xiaomi a Pocophone F1-gyel. Indiában például 37.999 rúpiába kerül a 6T, míg az F1 csak 20.999 rúpiába, ami hatalmas különbség, főleg egy ilyen árérzékeny piacon (átszámolva kb. 147 ezer és 81 ezer Ft-ra jönnek ki).

A Xiaomi szerint tehát egész egyszerűen túlárazott a OnePlus 6T, miközben kisebb az aksija, és még jack sincs rajta.

És ez még nem minden, a Xiaomi széttrollkodta a 6T debütálását Indiában: ingyen számológépeket osztott szét “do the math” (vagyis “számold ki”) feliratú dobozban, amelyen a T helyett a OnePlus “+” jele szerepel.

Ez egyébként kicsit hasonló ahhoz, mint amikor a Huawei ajándék powerbankeket osztogatott az új iPhone Xs-ért sorbanállóknak “szükséged lesz rá” felirattal.

Via AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid