2018. február 21.
Szerviz
Kezdőlap » böngésző androidra

böngésző androidra cikkek

A Google bejelentette az androidos Chrome új, 63-as verzióját

Amikor a Google frissíti Chrome böngészőjét, akkor azt általában minden nagyobb platformon, operációs rendszeren egyszerre, egy időben szokta véghez vinni. Ezúttal valamiért az Androidra írt kiadás elsőbbséget élvez, és bár a Play Áruházban még nem jelent meg, a vállalat már bejelentette az új, 63-as verziót. (Frissítés: közben asztali gépekre is megérkezett a Chrome 63.) Az elkövetkezendő hetekben lehetősége lesz mindenkinek ... Tovább »

Megjelent a Microsoft Edge böngésző Androidra és iOS-re

A Windows 10 alapértelmezett böngészőjének, az Edge-nek a mobilos változata végre kilépett a béta fázisból, és publikusan is elérhetővé vált az Android és iOS rendszerű készülékekre. A Microsoft alkalmazása igyekszik kedvezni azoknak a felhasználóknak, akik szeretnék PC-s internetezési élményüket magukkal vinni hordozható eszközeiken. Sokféle operációs rendszer és még több böngésző alkalmazás létezik, ám ha valaki a Windows 10 beépített megoldását használná, ... Tovább »

Megérkezett az új Firefox Quantum böngésző

Az új Firefox Quantum böngésző végre kilépett a béta állapotból. A fejlesztésért felelős Mozilla azt állítja, hogy az alkalmazás sokkal gyorsabb, és kevesebb erőforrást vesz igénybe. A böngésző minden fontosabb platformra elérhetővé vált, ami azt jelenti, hogy letöltheted Android, iOS, illetve Windows rendszerű eszközödre egyaránt.  A nonprofit fejlesztő szerint az alkalmazás kétszer olyan gyors, mint a korábbi kiadás, ez pedig ... Tovább »

Már szinte bármelyik androidos telefonra letölthető a Samsung böngészője

A Samsung már régóta rendelkezik saját böngészővel, amely évről évre egyre jobb és gyorsabb lett, mostanra pedig az egyik első számú internetes alkalmazássá vált. Eddig a Samsung saját fejlesztésű applikációját csak a Galaxy, Nexus és Pixel készülékekre lehetett letölteni. A most érkezett új frissítésnek köszönhetően azonban már szinte minden androidos eszközre telepíthető a Samsung böngészője, feltéve, hogy legalább Android 5.0 ... Tovább »

Jön a Firefox Rocket, a Mozilla új böngészője Androidra

A Mozilla elég sok újítást eszközölt az elmúlt időszakban, nemrég megújult a Firefox felülete, nyáron pedig megjelent a Firefox Focus, ami a privát böngészésre és a reklámblokkolásra helyezi a hangsúlyt. Most egy újabb androidos Mozilla böngésző bukkant fel, a Firefox Rocket. A Firefox Rocket a Mozilla eddigi legtakarékosabb böngészője lehet, amelyet kifejezetten a fejlődő országokba szánnak. Az eddigi hírek szerint ... Tovább »

Link Bubble – ingyenes lett a leghasznosabb Android böngésző

A Link Bubble nem tartozik a legismertebb androidos böngészők közé, de mindenképp megéri kipróbálni. Tavalyi indulása óta ugyan folyamatosan elérhető hozzá egy ingyenes verzió is, azonban a teljes élményért fizetnünk kellett, egészen mostanáig. A tegnapi naptól kezdve ugyanis megszűnt a Pro verzió forgalmazása, és minden funkció elérhető a térítésmentes változatban. A Link Bubble igazából csak egy kiegészítő szolgáltatás. Nem akar ... Tovább »

Teljesen megújult az Opera Mini böngésző

Az Opera Mini az egyik leghasznosabb androidos böngésző, főleg azok számára, aki spórolni szeretnének az adatforgalommal. A napokban egy komoly frissítést kapott az alkalmazás, ami több újdonságot is magával hoz. Az Opera Minit eddig úgy ismerhettük meg, mint egy egyszerű böngésző, ami kevés funkcióval bír, de cserébe nagyon kis adatforgalmat csinál. A mostani frissítés azonban sokkal közelebb hozta a népszerű ... Tovább »

A hét appja: CM Browser

A Clean Master alkotóinak új fejlesztése, a CM Browser felküzdötte magát a Play Store Top 20 alkalmazása közé. Ha már ilyen eredményt elért, megérdemli, hogy kipróbáljuk és beszámoljunk róla. Vajon megfelel a készítők ígéreteinek, miszerint biztonságos, gyors, és kevés helyet foglal? Új szerkesztőnk, Patrik tesztjéből mindez kiderül. Design A CM Browser a legszebb androidos böngésző, amit valaha használtam. Letisztult kinézettel ... Tovább »