2017. október 19.
Szerviz
Kezdőlap » böngésző androidra

böngésző androidra cikkek

Jön a Firefox Rocket, a Mozilla új böngészője Androidra

A Mozilla elég sok újítást eszközölt az elmúlt időszakban, nemrég megújult a Firefox felülete, nyáron pedig megjelent a Firefox Focus, ami a privát böngészésre és a reklámblokkolásra helyezi a hangsúlyt. Most egy újabb androidos Mozilla böngésző bukkant fel, a Firefox Rocket. A Firefox Rocket a Mozilla eddigi legtakarékosabb böngészője lehet, amelyet kifejezetten a fejlődő országokba szánnak. Az eddigi hírek szerint ... Tovább »

Link Bubble – ingyenes lett a leghasznosabb Android böngésző

A Link Bubble nem tartozik a legismertebb androidos böngészők közé, de mindenképp megéri kipróbálni. Tavalyi indulása óta ugyan folyamatosan elérhető hozzá egy ingyenes verzió is, azonban a teljes élményért fizetnünk kellett, egészen mostanáig. A tegnapi naptól kezdve ugyanis megszűnt a Pro verzió forgalmazása, és minden funkció elérhető a térítésmentes változatban. A Link Bubble igazából csak egy kiegészítő szolgáltatás. Nem akar ... Tovább »

Teljesen megújult az Opera Mini böngésző

Az Opera Mini az egyik leghasznosabb androidos böngésző, főleg azok számára, aki spórolni szeretnének az adatforgalommal. A napokban egy komoly frissítést kapott az alkalmazás, ami több újdonságot is magával hoz. Az Opera Minit eddig úgy ismerhettük meg, mint egy egyszerű böngésző, ami kevés funkcióval bír, de cserébe nagyon kis adatforgalmat csinál. A mostani frissítés azonban sokkal közelebb hozta a népszerű ... Tovább »

A hét appja: CM Browser

A Clean Master alkotóinak új fejlesztése, a CM Browser felküzdötte magát a Play Store Top 20 alkalmazása közé. Ha már ilyen eredményt elért, megérdemli, hogy kipróbáljuk és beszámoljunk róla. Vajon megfelel a készítők ígéreteinek, miszerint biztonságos, gyors, és kevés helyet foglal? Új szerkesztőnk, Patrik tesztjéből mindez kiderül. Design A CM Browser a legszebb androidos böngésző, amit valaha használtam. Letisztult kinézettel ... Tovább »