2018. február 21.
Szerviz
Kezdőlap » Google Pixel XL 2

Google Pixel XL 2 cikkek

Hivatalos a Google Pixel 2 és Pixel 2 XL

A Google végre bejelentette új telefonjait, a Pixel 2 modelleket, amelyek idén is két méretben érkezek. Nézzük mit kell tudni róluk! A kinézettel kapcsolatban nem értek minket nagy meglepetések, hiszen mindkét új telefonról szivárogtak már ki sajtóképek a bemutató előtt. A kisebb modell, vagyis a HTC által gyártott Google Pixel 2 egy hagyományosabb dizájnt kapott, és az 5 colos kijelzőt ... Tovább »

Nézd élőben az új Google-telefonok bemutatóját

Ma este nagyszabású bemutatót tart a Google, amelyen többek között az új Pixel telefonok is leleplezésre kerülnek. Nézd velünk élőben az eseményt! A bemutató ma, azaz október 4-én, este 18:00-kor kezdődik, a YouTube-os elő közvetítést megtalálod a cikk fölött. Igazából elég sok újításra számítunk, de az este sztárjai az új Pixel telefonok lehetnek, név szerint a Pixel 2 és a ... Tovább »

Sajtóképeken a holnap érkező új Google-mobilok

Holnap mutatják be a Google új telefonjait, a Pixel 2 és Pixel XL 2 készülékeket, de már most megnézheted őket. A Pixel 2 sajnos nem lesz szép, sőt… Marad a durván vastag alsó és felső káva, amit egyedül a sztereó hangszórópár indokolhat, ugyanis a gombok továbbra is a kijelzőből foglalják a helyet. A hátlap se valami szép, de ez persze ... Tovább »

Ennyibe kerülhetnek az új Google-telefonok

A Google október negyedikén fogja bemutatni a vadonatúj referenciakészülékeit, a Pixel 2, valamint Pixel XL 2 mobilokat. Nemrégiben kiszivárgott néhány kép, amelyen látni lehet milyen színárnyalatokban lesz majd kapható a telefonpáros, és ezek mellett még a várható árak is napvilágra kerültek. Az itt látható renderképeken sajnos a telefonok hátlapja látszódik csupán, viszont legalább megerősítik a korábbi értesüléseket a formatervet illetően. A ... Tovább »

A Google adhatja ki az első Snapdragon 836-os csúcsmobilokat

2016 őszén debütáltak az eredeti Google Pixel telefonok, a következő generáció pedig idén október 5-én fog érkezni. A keresőóriás referenciamobiljairól mindig szállingózik valami jó kis pletyka, ezúttal Evan Blass – @evleaks – szellőztetett meg pár infót a készülékekről, például azt, hogy milyen lapkakészlet kerülhet a belsejükbe.  Ha lehet hinni a népszerű szivárogtatónak, akkor a Google Pixel 2 mobilok burkolata alatt Qualcomm Snapdragon ... Tovább »

Fotón a Google új mobilja – elég ronda lesz

Manapság az egyik legfontosabb trend az okostelefonok körében a kijelző körüli keret minél vékonyabbra szabása, ám úgy néz ki, hogy a kisebbik Pixel mobil nem lesz ilyen téren úttörő, és igazából szépnek se nagyon mondható. Nemrég szivárgott ki egy kép az állítólagos Google Pixel 2-ről, amelyen az előlap és a hátlap is jól látható. A forrás egyébként nem más, mint ... Tovább »

Újabb ismert csúcsmobilról tűnhet el a jack csatlakozó

A Google tavaly indított Pixel szériája kifejezetten jól sikerül, és idén is elég nagy felhajtás várható az új modellek körül. Friss hírek szerint azonban a keresőóriás is beállhat a sorba, és megválhat a hagyományos jack csatlakozótól. Nemrég kiszivárgott egy renderelt videó az új Google Pixel mobilokról, és ez alapján sajnos valóban nem lesz 3.5 mm-es jack csatlakozó a készülékeken, helyette az USB-C ... Tovább »

Kiszivárgott sajtóképen a Google új, 6 colos csúcsmobilja

Eddig viszonylag kevés konkrét információnk volt a Google idei csúcsmodelljeiről, most azonban kiszivárgott egy valódinak tűnő renderkép a nagyobb változatról, ami szinte teljes egészében lerántja a leplet a kinézetről. Az alábbi képet az AndroidPolice tette közé, és állítólag a nagyobbik 2017-es Pixel mobil látható rajta, ami jó eséllyel Pixel XL 2 néven fog debütálni. Az újdonságot valószínűleg az LG gyártja ... Tovább »

Tesztelték az új Google-mobilt

A GFXBench nevű szintetikus tesztprogram adatbázisában nemrégiben feltűnt a Google következő referenciamobiljának nagyobbik változata, vagyis a Google Pixel XL utódja. A telefon a Pixel XL 2 nevet viseli, és a Pixel 2-vel egy időben debütálhat, amikor egyébként állítólag még egy harmadik modell is leleplezésre kerül. A keresőóriás phabletjéről a benchmark alkalmazás rántotta le a leplet, lássuk mit is fog tudni. ... Tovább »