2018. január 21.
Szerviz
Kezdőlap » Huawei Mate 9

Huawei Mate 9 cikkek

Elindult a Huawei Mate 9 és Mate 9 Pro Android 8.0 frissítése

A Huawei valamikor két hónappal ezelőtt indította el az Android Oreo béta programját a Mate 9, valamint Mate 9 Pro készülékek bevonásával, azzal az ígérettel, hogy a végleges verziót hamarosan kézhez kaphatják a telefonok tulajdonosai. A sokak által várt nap végre elérkezett, és a frissítést kiadták mindkét okostelefonra. Az új szoftver tehát Android 8.0 alapokon nyugszik, és természetesen ezúttal is ... Tovább »

Képeken a Huawei új, Android 8.0-s EMUI 6 rendszere

A Huawei már javában dolgozik az Android 8.0-ra épülő szoftverén, amelyről most meg is érkeztek az első képek. Nézzük mire lehet számítani! Az XDA fórum egyik tagjának sikerült megkaparintania a Huawei új szoftverének béta verzióját, és írt egy részletesebb bemutatót a várható újításokról. Belekerül a szoftverbe többek között a kijelzőfelbontás állításának lehetősége, hasonlóan a Samsung újabb telefonjaihoz. Ezen kívül a ... Tovább »

Hamarosan jöhet az Oreo frissítés a Huawei Mate 9-re

A Huawei hamarosan érkező csúcsmodelljei már gyárilag Android 8.0-t futtatnak majd, és az előző generáció is gyorsan megkaphatja a frissítést. Nemrég felbukkant egy Android 8.0-t futtató Huawei Mate 9 a Geekbench adatbázisában, ami azt jelzi, hogy a gyártó már javában teszteli a készülék új szoftverét. Azt még nem lehet tudni, hogy mikor fejeződnek be a munkálatok, de reméljük, hogy már ... Tovább »

Két új színben jelent meg a Huawei Mate 9

A Huawei phablet frontját erősítő Mate 9 a közelmúltban új színváltozatokat kapott. A készülékeket május 14-től lehet beszerezni Kínában, az egyik variáns “Agate Red” (piros), a másik pedig “Topaz Blue” (kék) árnyalatban tündököl.  Arról sajnos egyelőre nincs információ, hogy más piacokon kapható lesz-e a két új színopció, és ha igen, akkor mikor. Az eltérő külsőségeket leszámítva egyébként a készülékek teljesen azonos ... Tovább »

Csendben módosította a Mate 9 terméklapját a Huawei (frissítve)

A Huawei korábban büszkén hirdette, hogy a Mate 9-et a legújabb, UFS 2.1-es belső térhellyel szerelték, ami sokkal gyorsabb az eMMC 5.1-nél, ám most valamiért ez eltűnt a hivatalos terméklapról. (A cikket frissítettük a Huawei nyilatkozatával.) Nemrég robbant a hír, miszerint a Huawei többféle memóriával is ellátta a P10-et, és csak a szerencsén múlik, hogy ki milyen modellt kap. A legnagyobb eltérés ... Tovább »

Óriási siker a Huawei Mate 9

A tavaly bemutatott Huawei Mate 9 még a vártnál is nagyobb siker, rengeteg fogyott belőle mindössze pár hónap alatt. A Huawei P9 és P9 Plus készülékekből egy év alatt 12 millió darab talált gazdára, ami egy nagyon szép eredmény, de a Mate 9 sem lett kevésbé népszerű, ugyanis négy hónap alatt 5 millió darab fogyott belőle. Ebben persze valószínűleg benne vannak ... Tovább »

Már készül az Android O az egyik Huawei mobilra

Még meg sem érkezett az Android O végleges kiadása, de a Huawei már dolgozik a saját szoftverén, ami az új verzióra épül. Egy Huawei Mate 9 tűnt fel az XDA fórumon, amely a gyártó saját Android O szoftverének egy korai verzióját futtatja. A felület egyelőre EMUI 5.1-es, de ez a végleges kiadásban már minden bizonnyal újabb lesz. A beszámoló szerint a ... Tovább »

Egy vagyonba kerül Magyarországon a Huawei limitált mobilja

A Mate 9 mellett a Huawei bemutatott tavaly egy kisebb, de hajlított kijelzővel szerelt, exkluzív kiadást Mate 9 Porsche Design néven. A mobil már Magyarországon is kapható, de elképesztően magas áron. Kezdjük is mindjárt az árral, valószínűleg itt a legtöbben abba is hagyják majd az olvasást. A Huawei Mate 9 Porsche Design az Edigital weboldalán 449.990 forintba kerül 3 év gyártói garanciával. Igen, ... Tovább »

6 GB RAM-mal szerelt Huawei Mate 9 bukkant fel

A Huawei Mate 9 a nagy kijelzős okostelefonok rajongói számára legalább annyira vonzó ajánlat lehet, mint akármelyik hasonló kategóriájú Samsung, netán Apple készülék. A meggyőző akkumulátor kapacitás, illetve a Leica által fémjelzett duál hátlapi kamera mind-mind sokat hozzátesznek ahhoz, hogy a telefon sikeres legyen. A legújabb hír az, hogy egy még erőteljesebb kiszerelés jön, amelynek többek között jóval több rendszermemóriája ... Tovább »