2017. szeptember 26.
Szerviz
Kezdőlap » Huawei Mate 9

Huawei Mate 9 cikkek

Hamarosan jöhet az Oreo frissítés a Huawei Mate 9-re

A Huawei hamarosan érkező csúcsmodelljei már gyárilag Android 8.0-t futtatnak majd, és az előző generáció is gyorsan megkaphatja a frissítést. Nemrég felbukkant egy Android 8.0-t futtató Huawei Mate 9 a Geekbench adatbázisában, ami azt jelzi, hogy a gyártó már javában teszteli a készülék új szoftverét. Azt még nem lehet tudni, hogy mikor fejeződnek be a munkálatok, de reméljük, hogy már ... Tovább »

Két új színben jelent meg a Huawei Mate 9

A Huawei phablet frontját erősítő Mate 9 a közelmúltban új színváltozatokat kapott. A készülékeket május 14-től lehet beszerezni Kínában, az egyik variáns “Agate Red” (piros), a másik pedig “Topaz Blue” (kék) árnyalatban tündököl.  Arról sajnos egyelőre nincs információ, hogy más piacokon kapható lesz-e a két új színopció, és ha igen, akkor mikor. Az eltérő külsőségeket leszámítva egyébként a készülékek teljesen azonos ... Tovább »

Csendben módosította a Mate 9 terméklapját a Huawei (frissítve)

A Huawei korábban büszkén hirdette, hogy a Mate 9-et a legújabb, UFS 2.1-es belső térhellyel szerelték, ami sokkal gyorsabb az eMMC 5.1-nél, ám most valamiért ez eltűnt a hivatalos terméklapról. (A cikket frissítettük a Huawei nyilatkozatával.) Nemrég robbant a hír, miszerint a Huawei többféle memóriával is ellátta a P10-et, és csak a szerencsén múlik, hogy ki milyen modellt kap. A legnagyobb eltérés ... Tovább »

Óriási siker a Huawei Mate 9

A tavaly bemutatott Huawei Mate 9 még a vártnál is nagyobb siker, rengeteg fogyott belőle mindössze pár hónap alatt. A Huawei P9 és P9 Plus készülékekből egy év alatt 12 millió darab talált gazdára, ami egy nagyon szép eredmény, de a Mate 9 sem lett kevésbé népszerű, ugyanis négy hónap alatt 5 millió darab fogyott belőle. Ebben persze valószínűleg benne vannak ... Tovább »

Már készül az Android O az egyik Huawei mobilra

Még meg sem érkezett az Android O végleges kiadása, de a Huawei már dolgozik a saját szoftverén, ami az új verzióra épül. Egy Huawei Mate 9 tűnt fel az XDA fórumon, amely a gyártó saját Android O szoftverének egy korai verzióját futtatja. A felület egyelőre EMUI 5.1-es, de ez a végleges kiadásban már minden bizonnyal újabb lesz. A beszámoló szerint a ... Tovább »

Egy vagyonba kerül Magyarországon a Huawei limitált mobilja

A Mate 9 mellett a Huawei bemutatott tavaly egy kisebb, de hajlított kijelzővel szerelt, exkluzív kiadást Mate 9 Porsche Design néven. A mobil már Magyarországon is kapható, de elképesztően magas áron. Kezdjük is mindjárt az árral, valószínűleg itt a legtöbben abba is hagyják majd az olvasást. A Huawei Mate 9 Porsche Design az Edigital weboldalán 449.990 forintba kerül 3 év gyártói garanciával. Igen, ... Tovább »

6 GB RAM-mal szerelt Huawei Mate 9 bukkant fel

A Huawei Mate 9 a nagy kijelzős okostelefonok rajongói számára legalább annyira vonzó ajánlat lehet, mint akármelyik hasonló kategóriájú Samsung, netán Apple készülék. A meggyőző akkumulátor kapacitás, illetve a Leica által fémjelzett duál hátlapi kamera mind-mind sokat hozzátesznek ahhoz, hogy a telefon sikeres legyen. A legújabb hír az, hogy egy még erőteljesebb kiszerelés jön, amelynek többek között jóval több rendszermemóriája ... Tovább »

Új színt kapott a Huawei Mate 9

Az idei évben több fajsúlyos csúcsmobillal is előrukkolt a kínai Huawei, ezek közül az egyik a nagy kijelzős okostelefonok kedvelői számára alkotott Mate 9. Az említett készülék most egy vadonatúj színárnyalatot kapott, amiben eszméletlenül jól néz ki.  Ennek a frissen felfedett árnyalatnak obszidiánfekete a neve, a lent látható képeken Ti magatok is meggyőződhettek arról, mennyire szemrevaló az új szín. A ... Tovább »

Huawei Mate 9 ár és megjelenés Magyarországon

A Huawei hazánkban is bemutatta új csúcsmobilját, a Mate 9-et, és egyúttal elárulták a készülék pontos magyarországi árát, valamint a megjelenés dátumát és részleteit. A Huawei Mate 9 december 6-án jelenik meg Magyarországon 229.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron, az előrendelés azonban már a mai napon megindult. Az említett dátum egyébként egyes nagyobb hazai áruházakra és a Telekomra vonatkozik, a Telenor ... Tovább »

Hivatalos a Huawei Mate 9 Pro

A Huawei új csúcsmodellt mutatott be Mate 9 Pro néven, ami leginkább a Galaxy S7 edge-nek, illetve a jövőre érkező Galaxy S8-nak lehet majd ellenfele. Míg a Mate 9 egy 5.9 colos Full HD kijelzővel bír, addig a most felfedett Mate 9 Pro egy 5.5 colos, QHD felbontású, két oldalt hajlított panelt kapott. A fémház dizájnja hasonló, de természetesen van eltérés ... Tovább »