2018. február 21.
Szerviz
Kezdőlap » LG G4

LG G4 cikkek

Megindult az LG G4 Nougat frissítése

Még márciusban írtunk róla, hogy az LG G4 csak valamikor a negyedik negyedévben kaphatja meg az Android 7.0-t, de már most felbukkant a két éves csúcsmodell legújabb frissítése. Az LG G4 Nougat szoftvere egyelőre Dél-Koreában érhető el, és csak az LG Bridge alkalmazáson keresztül. A következő modellek érintettek jelenleg:  F500S, F500L és F500K. Európába minden bizonnyal csak később, valamikor ősszel ... Tovább »

LG G4 és V10 – Kiderült mikor jön a Nougat frissítés

Az LG V20 volt az első mobil, ami gyárilag Android 7.0-val érkezett, és azóta már a G5-öt is frissítette a gyártó. De vajon mi lesz a korábbi, 2015-ös csúcsmodellekkel? Korábban arról lehetett olvasni, hogy az LG nem frissíti többet a G4-et és a V10-et, most viszont a koreai Yonhap hírügynökség megerősítette, hogy a gyártó meggondolta magát. A jelentésből az derült ki, ... Tovább »

Típushibák – Így orvosolhatod az LG G4 Wifi problémáit

Sokan 2015 legjobb okostelefonjának kiáltották ki az LG G4-et. Ha nem is feltétel nélkül, de a titulus többé-kevésbé megállja a helyét, ugyanis ez a készülék ár-érték arányát tekintve valóban rendkívül jó vétel, és egy-két hibát leszámítva teljes mértékben megbízható telefon. Az egyik leggyakrabban előforduló típushiba az LG G4 nem működő Wifi-je, melyre egyre többen panaszkodnak, ezért a Smart Clinic garancián ... Tovább »

Már frissíthető Android 6.0-ra az LG G4

A Nexus készülékeket leszámítva még épphogy csak elkezdtek szállingózni az első Marshmallow frissítések, ám az LG határozottan ott van az elsők között, hiszen a G4-re már Európa-szerte elérhető az Android 6.0. Az LG nagyjából egy hónapja indította el a G4 Android 6.0-s frissítését Lengyelországban, amolyan teszt jelleggel, és nem sokra rá Dél-Koreában is kiadták az új szoftvert. A napokban pedig ... Tovább »

Megindult az LG G4 Android 6.0-s frissítése

Egyelőre nagyon kevés mobil kapta meg az Android 6.0-s szoftvert a Nexus készülékeken kívül, de ahogy az várható volt, az LG G4 ott van az elsők között. Az LG múlt hónapban jelentette be, hogy rövid időn belül megindítja a Marshnallow frissítést a G4-re. Ezután Lengyelországban megkezdődött egy béta program, aminek a keretében néhány felhasználó készüléke frissült. Úgy néz ki, hogy ... Tovább »

Új LG G4 variáns tűnt fel

Az FCC a TENAA (Kínai Telekommunikációs Hivatal) észak-amerikai megfelelője. Az említett szerv adatbázisában feltűnt egy eddig ismeretlen LG készülék, ami akár egy újabb G4 variáns is lehet.  A szóban forgó készülék modellszáma H815PX, ami azért érdekes, mert az LG G4 H815P jelöléssel fut Dél-Amerikában, illetve Dél-Afrikában. Az eredeti G4 nem tartalmazta gyárilag a vezeték nélküli töltés lehetőségét, egy külön hátlapot kellet megvásárolni ... Tovább »

Az LG hamarosan megindítja az Android 6.0-s frissítéseket

Az LG hivatalosan is bejelentette, hogy már jövő héten megkezdi a készülékei Android 6.0-s szoftverre való frissítését. Eddig csak a Nexus készülékek és néhány Android One modell kapta meg a legújabb Androidot, de már a nagyobb gyártók is javában dolgoznak a saját Marshmallow szoftverükön. Az LG lehet az első, aki kiadja a frissítést, mégpedig az LG G4-re. A gyártó hivatalos közleménye ... Tovább »

Az LG G4 és a G3 is hamar megkaphatja az Android 6.0-t

LG-G3-1

Néhány napja debütált az Android 6.0 végleges kiadása, amit az újabb Nexus modellek hamarosan meg is kapnak. Utána szépen lassan a gyártók is elkezdik majd frissíteni a készülékeiket, és talán az LG is ott lesz az élbolyban. Az LG mobiljai közül a G4 és a G3 minden bizonnyal az elsők között kapja majd meg a Marshmallow-ra épülő rendszert, legalábbis erről ... Tovább »

Sebességteszt: Galaxy Note 5 vs OnePlus 2 vs LG G4

Nincs most gyorsabb hardver a piacon, mint a Note 5-ben lévő Exynos 7420, aminek a Samsung még az órajelét sem növelte meg a Galaxy S6-hoz képest, annyira bíznak a processzorukban. De vajon hogyan teljesít az új, tollas csúcsmobil az LG G4-hez, vagy a sokkal olcsóbb OnePlus 2-höz képest? Most kiderül! A Galaxy Note 5 és a OnePlus 2 nyolcmagos processzorral ... Tovább »

LG G4 a mikroszkóp alatt

Nemrég egy részletes teszt formájában is beszámoltunk az LG G4-gyel kapcsolatos tapasztalatainkról, most azonban néhány nagyon érdekes képet szeretnénk nektek megmutatni. Mikroszkóp alatt is megvizsgáltuk az LG csúcsmobilját, megnéztük például, hogy hogyan állnak össze az 5.5 colos, QHD felbontású kijelző képpontjai, és hogy milyen is a bőr hátlap nagyon közelről. Kijelző A nagy felbontásnak köszönhetően még a meglehetően apró Google ... Tovább »