2018. március 23.
Szerviz
Kezdőlap » Nexus 6

Nexus 6 cikkek

Néhány mobilra már letölthető az Android 6.0

A mai nap folyamán a Google elérhetővé tette egyes Nexus készülékek Android 6.0-s szoftverét, azaz a gyakorlatban is elstartolt a robotos rendszer legújabb verziója. Jelenleg a következő modellekre érhető el az új szoftver: Nexus 5, Nexus 6, Nexus 7 (2013), Nexus 9 és Nexus Player. Egyelőre még csak a Google weboldalán találjuk meg a frissítéshez szükséges fájlokat, ezek telepítése csak ... Tovább »

Felrobban a Nexus 6 akksija?!

A Nexus 6 papíron egy első osztályú telefon, de a felhasználók panaszai alapján az akkumulátor lehet a gyenge pontja. Ha az üzemidővel lennének gondok, az egy megszokott dolog lenne, de ennél jóval komolyabb problémák merültek fel. A tulajdonosok több ízben is szóvá tették a telep felpúposodását, a legújabb esetben pedig már robbanás is történt.  A legújabb történet szerint a Google ... Tovább »

Az Apple miatt nem kapott ujjlenyomat-olvasót a Nexus 6

Az már korábban is sejteni lehetett, hogy a Nexus 6-ot eredetileg ujjlenyomat-olvasóval szerették volna kiadni, de valamiért az utolsó pillanatban módosították a terveket. Most hivatalos választ kaptunk az ezzel kapcsolatos kérdésekre. A Motorola egyik korábbi vezetője, Dennis Woodman beismerte, hogy tényleg szerettek volna ujjlenyomat-olvasót a Nexus 6-ba. A szenzor a hátlapon található apró gödörszerű mélyedésben lett volna, de az Apple ... Tovább »

Leválik a Nexus 6 hátlapja?!

Úgy látszik a Nexus 6 háza táján sem minden problémamentes. A Google referenciakészülékére most többen panaszkodni kezdtek, ugyanis az általuk birtokolt phabletnek levált a hátlapja.  Ezúttal nem egy egyszeri, izolált esetről van szó, különféle oldalakon – mint például a Reddit -, több ember is kiposztolta hogyan járt a készülékével. Volt aki szerint a hátlap nincs megfelelően odaragasztva, de mások ennél ... Tovább »

Jól bírja a vizet a Nexus 6!

A Nexus 6 egy igazán figyelemreméltó mobil, hiszen szinte mindenből a lehető legjobbat szerelte bele a Motorola: 6 colos QHD kijelző, Snapdragon 805-ös processzor és 13 megapixeles kamera optikai képstabilizátorral. De vajon vízálló a készülék? A bemutatókor nem esett szó ilyesmiről, és valójában nem is kapott semmilyen IP tanúsítványt a Nexus 6, de a specifikációk között azért mégiscsak van erre ... Tovább »

Durván törik az új Nexus 6!

Egy csúcsmobil megjelenésének szinte már kötelező velejárója a törésteszt, amiből kiderül, hogy mennyire is kényes az újdonság. Nincs ez másképp a Motorola által készített új Nexus 6 esetében sem. A TechRax csapata egy hagyományos töréstesztet hajtott végre, amiben azt vizsgálták, hogy mennyire ússza meg a Nexus 6, ha leejtik. Először a készülék a sarkára esett, és bár ez még nem okozott végzetes problémát, ... Tovább »

Ekkora a Nexus 6 az elődjeihez képest!

Az új Nexus 6 kétségtelenül méretes lett, hiszen a 6 colos kijelzőjével még az átlagos phableteknél is nagyobb. Ha pedig a korábbi Nexus mobilokhoz hasonlítjuk, akkor még inkább szembetűnő a különbség. A PhoneArena jóvoltából most megnézhetjük a Nexus 6-ot az elődjei mellett, természetesen méretarányosan. Az utolsó kép különösen durva, hiszen a Nexus One még csak 3.7 colos volt. PhoneArena Tovább »

Nexus 6 vs Galaxy Note 4 – melyik a jobb?

Ha valaki phabletben gondolkodik (és nem számoljuk az Apple-t), akkor a legújabb modellek közül talán a Samsung Galaxy Note 4 és a Nexus 6 mondható a legnagyobb vetélytársnak. De vajon melyik a jobb? Az alábbi rövid videó nem ad konkrét választ, de talán segíthet a döntésben, hiszen összeveti a két csúcsmodell legfőbb tulajdonságait. Mint ahogy az egyértelműen látszik, a közel ... Tovább »

Vízálló lesz a Nexus 6!

A Google hivatalosan is bejelentette az új Nexus 6-ot, és meg is írtuk róla a részletes összefoglaló cikkünket, egy lényeges információ azonban kimaradt: a vízállóság. A keresőóriás egyébként ezt nem is hangsúlyozza, hiszen a saját Nexus 6-ról szóló lapjukon nem szerepel erre vonatkozó utalás, de a Motorola oldalán a specifikációknál van olyan rész, ami a vízállóságot tartalmazza, és alatta egy ... Tovább »

Hivatalos videón a Nexus 6 és a Nexus 9!

android-5-0-nexus-6-9

Tegnap mutatta be a Google a legújabb készülékeit, de akkor néhány sajtófotón kívül nem sokat láthattunk ezekből. Most azonban megjelent két hivatalos videó, amiken a Nexus 6 és a Nexus 9 is alaposan szemügyre vehető, ráadásul a fontosabb tulajdonságok is kiemelésre kerültek. A Motorola Nexus 6 egy hatalmas, 5.96 colos AMOLED kijelzővel bír, ami a QHD felbontásnak köszönhetően tűéles képet biztosít. Ehhez persze erős ... Tovább »