2017. január 20.
Szerviz
Kezdőlap » Nokia 6

Nokia 6 cikkek

Egy perc alatt elfogyott a Nokia 6

Ahogy az várható volt, a mai napon megjelent a Nokia 6 Kínában, de nem sokáig lehetett megvásárolni, ugyanis 60 másodperc alatt elkapkodták az összeset. Azt nem tudni, hogy pontosan hány darab talált gazdára, de korábban arról lehetett hallani, hogy több, mint 1 millióan regisztráltak elő a készülékre. Arról egyelőre nincs infó, hogy mikor lesz újra készleten a telefon. Egyébként nem csoda a ... Tovább »

Nokia 6 kicsomagoló és bemutató videó

A Nokia 6 lett az első új Nokia mobil Android 7.0-val, és a piacra kerülésre már nem is kell sokat várni, bár egyelőre csak Kínában lesz kapható. Később számítani lehet európai megjelenésre is, így mindenképpen érdemes megnézni az egyik első bemutató videót a készülékről. A TechDroider már kapott is egy tesztpéldányt, így az elsők között készíthettek kicsomagoló, illetve bemutató videót ... Tovább »

Kiszivárgott a Nokia 8 csúcsmobil

A CES-en a Qualcomm standjánál demóztak két új Nokia csúcsmobilt, amelyek a Nokia 8 különböző változatai. Arra kérték a látogatókat, hogy ne készítsenek felvételeket a készülékekről, ennek ellenére kiszivárogtak az újdonságok. Az új Nokia 8-ból tehát két változat várható. Az erősebb modell Snapdragon 835-tel, 6 GB RAM-mal, 24 megapixeles hátlapi kamerával (OIS+EIS) és 12 megapixeles szelfikamerával érkezik, az olcsóbb kiadásban ... Tovább »

Akár Magyarországon is megjelenhet a Nokia 6

A HMD Global nemrég mutatta be a Nokia 6-ot, ami korrekt specifikációkkal és prémium külsővel próbál meg hódítani. Egyelőre sajnos csak Kínában lesz kapható a mobil, de jó eséllyel lesz nemzetközi variáns is. A Nokia 6 egyelőre tehát Kína-exkluzív, ezt a hivatalos oldalon is kiemelték, de a nemrég debütált TA-1000 jelzésű modell mellett most egy másik variáns is feltűnt. Egy TA-1003 ... Tovább »

Bréking! Hivatalos a Nokia 6

Kínában leplezte le a HMD és a Foxcon a legújabb Nokiát, amely a Nokia 6 névre hallgat. Ezzel együtt megérkeztek az első valódi fotók is a készülékről. A képeken használat közben mutatkozik meg az új Nokia 6, látható a kezelőfelület, és bizonyos funkciói, például az osztott képernyő, az egyedi ikonok, és maga a phablet külseje. A unibody fémházas kialakítás matt ... Tovább »