2017. július 23.
Szerviz
Kezdőlap » OnePlus 5

OnePlus 5 cikkek

Súlyos hibától szenvedhet a OnePlus 5

Az idei év egyik okostelefonos nagyágyúja a OnePlus 5, ami számos más csúcskészülék mellett a kedvező árcédulával tud igazán méltó lenni a zászlóshajó-gyilkos jelzőre. A telefon több okból is rászolgált a méltatásra, de ha igazak a nemrégiben felröppenő panaszok, akkor a mobilnak – ismét – van egy eléggé súlyos hibája.  Többen visszajelezték, hogy a készülék újraindul, ha segélyhívás szeretnének róla indítani ... Tovább »

Vízálló lett a OnePlus 5?

A OnePlus 5 hivatalosan nem lett vízálló, ezt a vállalat nem is hirdeti, de azért joggal merülhet fel a kérdés, hogy vajon mennyire bírja a vizet. Biztos mindenkivel megesett már, hogy beejtette egy tóba, kádba, medencébe vagy éppen a WC-be a mobilját, és ilyenkor nagyon jól jön némi vízállóság. Egy YouTube-videós ezért tett egy próbát a OnePlus 5-tel, melynek során ... Tovább »

Zavaró hibát produkál a OnePlus 5 kijelzője, de a gyártó szerint ez természetes

Az első vásárlók már meg is kapták a OnePlus 5 készüléküket, főként Kínában, ám nem mindenki maradéktalanul elégedett a mobillal. Sok felhasználó szembesült ugyanazzal a problémával: a görgetés nem egyenletes, hanem olyan, mintha megnyúlna a tartalom minden egyes mozgatáskor. Ezt “jelly scrolling”-nak nevezték el, és az alábbi rövid videón te is megnézheted, hogy pontosan miről van szó. A OnePlus nemrég ... Tovább »

Már nem az iPhone a világ leggyorsabb telefonja

Az iPhone 7-es modelleknek sokáig nem akadt ellenfele a különféle sebességtesztekben, most azonban az egyik új androidos csúcskészüléknek sikerült beelőznie az Apple nagyobbik mobilját. A népszerű YouTube-videós, PhoneBuff nagyon sok összehasonlító sebességtesztet csinált már, amelyekben meghatározott sorrendben indítja el az appokat, és megnézi, hogy melyik készülék végez hamarabb az összes feladattal. Eddig nem akadt legyőzője az iPhone 7 Plusnak, most viszont ... Tovább »

Sebességteszt: Galaxy S8 vs. HTC U11 vs. OnePlus 5

Sokszor adunk hírt arról hogy különféle okostelefonokat szintetikus teszt alá vetnek. Természetesen már ezekből az eredményekből is sok mindent le lehet szűrni az adott készülék teljesítményével, illetve hardveres összetételével kapcsolatban. Ugyanakkor a való életben nem a pontszámok számítanak, hanem az adott eszköz sebessége. Az alábbi tesztben három jelenlegi csúcskészülék fürgeségét hasonlították össze, melyekben ugyanaz a lapkakészlet dolgozik. Az eredmény pedig ... Tovább »

Így bírja a gyűrődést a OnePlus 5

A frissen bemutatott OnePlus 5-ről már minden kiderült hivatalosan, és bár a készülék elsőrangú ajánlatnak tűnik papíron, azért az sem egy utolsó szempont, hogy miként áll ellen a külső behatásoknak. A népszerű YouTube videós, JerryRigEverything most a kínaiak készülékét tesztelte le, hogy mégis mit bír. A készülék a gyártó eddigi legvékonyabb mobilja a maga 7.25 mm-es karcsúságával, ennek ellenére az akkumulátor kapacitásából nem ... Tovább »

A OnePlus beszólt az Apple-nek és a Samsungnak is

Nemrég hivatalosan is bemutatták a OnePlus 5-öt, és a vállalat máris beintett a két legnagyobb mobilgyártónak, a Samsungnak és az Apple-nek. Többen kifogásolták, hogy a OnePlus 5 dizájnja hasonlít az iPhone 7 Plus-ra, de az alábbi promóciós videóban a kínai gyártó rámutat egy fontos eltérésre, mégpedig némi gúnnyal fűszerezve. Először úgy mutatják be a mobilt, mintha az Apple-höz hasonlóan ők is ... Tovább »

Bemutatták a OnePlus 5-öt

Végre hivatalosan is bemutatkozott a OnePlus 5, vagyis a feltörekvő kínai vállalat új csúcsmobil-gyilkos készüléke. Nézzük röviden milyen lett az év egyik legjobban várt telefonja! A OnePlus 5 az elődjéhez hasonlóan egy 5.5 colos Full HD kijelzőt kapott, amely Optic AMOLED technológiát használ. Túl nagy előrelépés tehát ezen a téren nem történt, az oldalsó kávákat viszont szinte teljesen eltüntette a ... Tovább »

Máris elő lehet regisztrálni a OnePlus 5-re

Kevés olyan okostelefonokkal foglalkozó kütyürajongó van, aki ne várná már a kínai OnePlus következő flagship killer modelljét. A OnePlus 5 bemutatója csak pár nap múlva, június 20-án lesz, de az egyik nagy kínai kereskedő máris megindította az előregisztrációt, és az érdeklődés nem meglepő módon hatalmas. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan mi lesz a készülék hivatalos kereskedelmi ára, de június 22-én ... Tovább »

8 GB RAM-mal jön a OnePlus 5

Nemsokára bemutatják a OnePlus 5-öt, amiről már hivatalos képünk is van, és most megerősítést nyert, hogy 8 GB RAM-mal érkezik a csúcsmodell. Nemrég felbukkant a Geekbench nevű tesztprogram weboldalán a OnePlus 5, ami Android 7.1.1-es szoftverrel, Snapdragon 835 processzorral és nem kevesebb, mint 8 GB RAM-mal bír az adatlap szerint. Hasonló infók olvashatók ki a GFXbench adatlapjáról is, de ez ... Tovább »