2017. május 27.
Szerviz
Kezdőlap » OnePlus 5

OnePlus 5 cikkek

Kiderült milyen színekben jöhet a OnePlus 5

A nyáron érkező OnePlus 5 az év egyik legjobb ár-érték arányú csúcsmobilja lehet, és a bemutató közeledtével a gyártó már el is kezdte csepegtetni az első információkat. Már biztosan tudjuk, hogy a 4-es szám kihagyásával OnePlus 5 néven érkezik az új zászlóshajó, és egy friss posztból a lehetséges színváltozatok is kiderültek. A gyártó azt kérdezi a rajongóitól, hogy “Milyen színű ... Tovább »

Fotón a OnePlus 5 prototípusa

Nyáron érkezik a OnePlus 5, ami egy igazán ütős mobilnak ígérkezik. Rengeteg pletykát hallhattunk már a készülékről, most viszont valaki lefotózott egy prototípust. Az alábbi fotón tehát állítólag a OnePlus 5 látható, és bár ez még feltehetően nem a végleges modell, jó eséllyel valami hasonló telefon fog piacra kerülni. A legfrontosabb látható részlet a duál hátlapi kamera, amelyről már sokat ... Tovább »

Erősebb lehet a OnePlus 5 a Galaxy S8-nál

A OnePlus 5 érkezését már hivatalosan is megerősítette a kínai gyártó, és most kiszivárgott egy teszteredmény a készülékről, ami bivalyerős hardverről tanúskodik. A GSMArena tett közzé egy Geekbench eredményt, amelyben a OnePlus 5 prototípusa egymagos tesztben 1963 pontot, többmagosban pedig 6687 pontot kapott. Ezek nagyon jó pontszámok, és valószínűleg még javulni is fognak a mobil megjelenéséig. A szintén Snapdragon 835-tel ... Tovább »

Hivatalosan is megerősítették a OnePlus 5-öt

Korábban arról pletykáltak, hogy a OnePlus 3 és 3T utódja a OnePlus 5 lesz, mert Kínában a 4-es szám balszerencsét jelent. Most hivatalosan is megerősítették az új csúcsmodell nevét, illetve néhány érdekes belsős infó is kiderült. A The Verge nevű online magazinnak nyilatkozta a kínai vállalat, hogy idén nyáron érkezik a OnePlus 5, így tehát ez az első hivatalos információ a ... Tovább »

Kiszivárgott renderképen a OnePlus 5

A OnePlus 3 és 3T készülékeket a OnePlus 5 fogja követni a hírek szerint, ugyanis a 4-es számot a balszerencsével azonosítják Kínában. Most kikerült egy állítólagos renderkép az újdonságról, érdemes megnézni! A OnePlus 5 bemutatójára 1-2 hónap múlva kerülhet sor, azaz épp itt az ideje az első kiszivárgott képeknek. Az alábbi állítólagos renderen duál hátlapi kamera látható, amelyről már többször ... Tovább »

8 GB RAM-mal jöhet a OnePlus 5

Mivel a 4-es számot Kínában a balszerencsével társítják, így a OnePlus 3 és 3T készülékeket a OnePlus 5 követheti a sorban, amelyről most érdekes hírek érkeztek. A OnePlus 3 az elsők között kapott 6 GB RAM-ot, jóval megelőzve ezzel a korát, és folytatva a hagyományt a OnePlus 5 állítólag már 8 GB operatív memóriával jön. Mindeközben a csúcsmodellek többsége a ... Tovább »

Idén jöhet a hajlított kijelzős OnePlus 5

Friss szóbeszédek érkeztek Dél-Koreából, amelyeknek főszereplője a OnePlus következő csúcsmobilja, ami a fáma szerint a OnePlus 5 lehet. A 4-es számot egyszerű okokból ugorhatják át: egyrészt a kínai kultúrában balszerencsésnek számít, másrészt ha nem számítjuk a OnePlus X-et, akkor ez valóban az ötödik zászlóshajója lesz az ázsiaiaknak.  A flagship-killernek is becézett Oneplus széria új generációjáról azt tartják, hogy a Samsung Galaxy S7 ... Tovább »