2018. január 23.
Szerviz
Kezdőlap » Android mobilok » Hivatalos videón a Sony új, Android 7.0-s felülete
Hivatalos videón a Sony új, Android 7.0-s felülete
Sony Xperia XZ

Hivatalos videón a Sony új, Android 7.0-s felülete

A Sony nemrégiben megindította a hivatalos Android 7.0-s frissítéseket az Xperia X Performance és az Xperia XZ modellekre, most pedig kiadtak egy rövid bemutató videót az új felületről.

Az alábbi videón a Sony legújabb csúcsmobilja, az Xperia XZ, illetve ennek a készüléknek a felülete szerepel, de a gyártó többi mobiljára is ugyanez a szoftver juthat el a későbbiekben. Jól látható az új kereső, az azonnal elérhető Google Now, az új üzenetküldő app, az osztott képernyős mód, a különböző energiatakarékossági funkciók (Stamina, Doze), és természetesen a megújult kamera. Ez persze csak kis része az összes újításnak, rengeteg fejlesztést hoz az Android 7.0.

Az Xperia X mobilok frissítése minden bizonnyal rövid időn belül folytatódik, és a széria összes tagjára elérhető lesz a Nougat, a korábbi készülékek közül pedig a Z3+, a Z4 és a Z5 modellekre várható a frissítés.

forrás: Sony

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Szakos Péter

Szakos Péter
Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.
  • antraxx25

    Z2 tabletre valamilyen módon fel lehetne vajon húzni a Z4 tabletre való 7.0-t,vagy az épp olyan esélytelen dolog,mint hogy gyárilag megkapja?

  • Samp33

    Sony xa-ra meg semmi.