2018. március 23.
Szerviz
Kezdőlap » Android tabletek

Android tabletek

Új csúcstabletek a Huaweitől

A legújabb Huawei termékek a kevés felsőkategóriás Android tabletek sorát igyekeznek erősíteni. A MediaPad M5 prémium kiépítéssel, kétféle méretben, és opcionálisan választható érintőtollal lesz kapható. Amint a bevezetőben említettük, a készülék kétféle méretben létezik, az egyik 8.4, míg a másik 10.8 hüvelykes képátlóval büszkélkedhet. A megjelenítők méretét és az akkumulátor kapacitását nem számítva a táblagépek teljesen megegyeznek egymással. A képernyő felbontása ... Tovább »

Feltűnt a színen a Samsung Galaxy Tab S4

Bár globálisan nézve a táblagép eladások már messze nem olyan erősek, és az egyre nagyobb phabletek sok esetben már komoly konkurenciát jelentenek ezeknek az eszközöknek, a gyártók – szerencsére – nem adták fel ezt a termékkategóriát. A Samsung is dolgozik egy felsőkategóriás eszközön, ami most egy szintetikus tesztben le is bukott, valószínűleg a Galaxy Tab S4-ről van szó.  A letesztelt ... Tovább »

Izmos táblagéppel készül a Huawei

Egy vadonatúj, egyelőre még készülőfélben lévő Huawei tablet tűnt fel a színen, egészen pontosan Bluetooth tanúsítványi dokumentumok hasábjain. A MediaPad M5 névre hallató szerkezet az SHT-W09, valamint SHT-AL09 modellszámokon fut, és ami azt illeti, igencsak bitang hardveres összetevőkből építkezik majd a kínaiak táblagépe.  A fránya babona lehet az egyik legfontosabb oka, amiért a korábbi MediaPad M3 készüléket egy M5 követi, ... Tovább »

Tabletekre is elérhető lesz a Google Asszisztens

A Google Asszisztens érthetetlen módon eddig nem volt elérhető táblagépeken, de ez az áldatlan állapot most a végéhez ért. A keresőóriás hamarosan tabletekre is applikálni fogja a rendkívül hasznos szoftveres segédeszközt. A Google alkalmazás legfrissebb béta verziójában – ami egyébként a 7.16 – már egy táblagép ikont is ott lehet látni az “elérhető” címke alatt, ami azt jelenti, hogy az ... Tovább »

Tovább csökkentek a tablet eladások, de nem mindenki járt rosszul

2017 harmadik negyedévében 40 millió táblagépet értékesítettek az IDC jelentése szerint, ami összességében a csökkenő tendencia folytatását jelenti. Az alábbiakban az is kiderül mi okozhatja ezt a jelenséget, illetve melyek azok a gyártók, amelyek ennek ellenére is növekedést tudtak produkálni az említett piaci szegmensen belül. A tabletek iránti kereslet csökkenésének hátterében az okostelefonok és tradicionális PC-k iránti növekvő érdeklődés állhat. ... Tovább »

Nagyon masszív lett a Samsung Galaxy Tab Active 2

Egy strapabíró táblagépnek megvan a maga közönsége, és ha neked is ilyesmire fájna a fogad, akkor van egy jó hírem: a Samsung épp most leplezte le a Galaxy Tab Active 2 készülékét, ami egy középkategóriás felszereltségű, ám az elemeknek minden ízében ellenálló szerkezet. A tablet a katonaságnál használt MIL-STD-810 szabvány szerint áll ellen az ütéseknek, fizikai behatásoknak, ezen felül pedig ... Tovább »

Új strapatableten dolgozik a Samsung

Galaxy-Tab-Active-11

Ha netán valaki mostanában szeretne olyan táblagépet vásárolni, ami bírja a gyűrődést, és nem csupa belépőszintű hardverelemmel pakolta tele a gyártó – mint ahogyan sokszor a strapabíró okoseszközöket szokás -, akkor van egy jó hírünk. A Samsung épp efféle szerkezeten dolgozik. A Samsung Galaxy Tab Active 2 létezéséről valamikor júniusban vettünk tudomást, de egészen mostanáig nem igazán lehetett semmit tudni ... Tovább »

Chuwi tablet és notebook akciók

A Chuwi egy egyre ismertebb kínai márka, a leggyakrabban táblagépekkel, hibrid eszközökkel, illetve ultrabookokkal kapcsolatban merül fel a nevük. Most több ilyen készülék is kedvezményes áron kapható, érdemes vetni egy pillantást a nemrég indult promócióra. A Geekbuying webáruház indított egy különálló akciót Chuwi termékekre, nézzünk néhány ajánlatot a sokból! Chuwi Hi10 Plus tablet 10.8 colos Full HD IPS kijelzővel, Dual OS-szel (Remix ... Tovább »

Megérkezett a Nougat a Galaxy Tab A 10.1 (2016)-ra

Bár a tabletek kicsit hanyatlóban vannak, ami az eladási számokat illeti, azért még nagyon sok kézben ott látni a méretes kijelzőket a metrón, villamoson. Az egyik legkedveltebb eszközök egyike a Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016), népszerűségét nyilván az is okozza, hogy szolgáltatói kínálatban kapható.  Szóval, ez a készülék megkapta a legújabb Android rendszert, ami nem rossz dolog egy középkategóriás ... Tovább »

Két új Huawei MediaPad T3 tablet érkezett

Most pedig büdzsétáblagép rovatunk következik, amelyben a Huawei nemrég felfedett újdonságai lesznek a főszereplők. A kínai gyártó a minap leplezett le két tabletet a weboldalán: egy 8 colos és egy 7 colos MediaPad T3 variánst.  A korábban a TENAA oldalán már feltűnt 8 colos masina belsejében egy Qualcomm Snapdragon 435 chipset végzi a számításokat, ehhez képest a még inkább megfizethető, ... Tovább »