2018. január 21.
Szerviz
Kezdőlap » Android Go

Android Go cikkek

Felbukkant a Nokia 1, ami egy Android Go mobil lehet

A Nokia a tavalyi évhez hasonlóan számos új mobillal készül 2018-ban is, és ezek egyike lesz a Nokia 1, amelyről már lehet sejteni néhány dolgot. A friss hírek szerint a Nokia 1 a nemrég debütált Android Oreo (Go Edition) program tagja lesz, ami egy friss, takarékos, gyengébb hardverre optimalizált rendszert jelent. Ennek megfelelően egy beképőszintű készülékről van szó, amelynek valahogy ... Tovább »

Android Oreo (Go edition) és új, takarékos Google alkalmazások

Az Android 8.1 mellett a Google bejelentette a gyengébb mobilokra szánt Android Oreo (Go edition)-t is, ami egy rakat takarékos alkalmazással együtt érkezik, így sok tárhelyet és mobiladatot spórolhatnak meg a felhasználók. Már több mint 2 milliárd aktív androidos eszköz van a világon, és a Google úgy szeretné ezt a számot tovább növelni akár újabb milliárdokkal, hogy nagyobb hangsúlyt fektet ... Tovább »

Itt az új Android Go, ami nagyon kevés RAM-mal is beéri

A Google I/O fejlesztői konferencián a keresőóriás sok más újdonság mellett bejelentette az Android Go-t, ami egy gyengébb mobilokra szánt kiadása a robotos rendszernek. Az Android Go elsőre kicsit hasonlónak tűnhet a nem túl sikeres Android One programhoz, de azért vannak különbségek. Az új rendszert kifejezetten gyengébb hardverrel szerelt mobilokra szánja a Google, sőt, az Android O-tól kezdve kötelező lesz ezt ... Tovább »