2017. december 17.
Szerviz
Kezdőlap » Huawei P20

Huawei P20 cikkek

iPhone X-szerű kivágással jöhet a következő Huawei csúcsmobil

Érdekes részletek derültek ki a Huawei terveiről, amelyek szerint egy szigetszerű kivágást kaphat a gyártó egyik új csúcsmodelljének kijelzője. Mindez nem csak kósza pletyka, elég valósnak tűnik az alapja, ugyanis az XDA Developers fórum egyik fejlesztője talált árulkodó jeleket a Huawei hivatalos szoftverében. A rendszer boncolgatása során olyan rejtett megoldások kerültek elő, amelyek arra utalnak, hogy a vállalat egy már ... Tovább »

Három hátlapi kamerával jöhet a Huawei P11

A Huawei-nek nagyon bejöttek a duál kamerás mobilok, és lehetséges, hogy jövőre teljesen új szintre emelik a több szenzoros megoldást. Friss hírek szerint a következő P-szériás csúcsmodell – ami a P11 vagy P20 nevet kaphatja – nem egy, nem is kettő, hanem már 3 hátlapi kamerával jön. Ezzel a kiszereléssel állítólag 40 MP-es fotókat lehet majd készíteni, és lehetségessé válik ... Tovább »

A Huawei P20 válthatja a P10-et

Az egyáltalán nem meglepetés, hogy a Huawei folytatni szeretné az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő P-sorozatot, a következő modell esetéban azonban kicsit változhat a névadás. A legfrissebb hírek szerint a P10-et nem a P11, hanem a P20 követi majd. Mindezt onnan tudjuk, hogy a kínai gyártó nemrég levédette a “Huawei P20” elnevezést, ami azért elég egyértelműen jelzi a vállalat szándékait. Ezután ... Tovább »