2017. november 24.
Szerviz
Kezdőlap » Instagram

Instagram cikkek

Hasznos funkciót kap az Instagram, új értelmet nyer a követés

Érdekes funkciót tesztel az Instagram, mégpedig egy teljesen újfajta követési lehetőséget, amely révén nem csak egyes oldalakra, személyekre, hanem különböző témákra is fel lehet iratkozni. Eddig csak különböző személyeket és oldalakat lehetett bekövetni Instagramon, a TheNextWeb azonban kiszúrta, hogy a közösségi oldal egy új lehetőséget tesztel. Az újítás lényege, hogy hashtageket is be lehet követni. Nyilván egy erősen szűrt tartalmat ... Tovább »

Már internet nélkül is működik az Instagram

Az F8 fejlesztő konferencián nem csak a Messenegr számos újítását jelentette be a Facebook, szerencsére az Instagram is bővült, mégpedig egy igen hasznos lehetőséggel. Az Instagram most már offline is használható, és bár csodára nem kell számítani, azért elég sok minden elérhető internet nélkül is. Fennakadás nélkül megnézhetjük például a már korábban betöltött posztokat és profilokat, ráadásul a “Felfedezés” tabon ... Tovább »

Újabb lopott funkció az Instagramon

A Facebook úgy látszik ötlethiányban szenved, ugyanis folyamatosan másolja a konkurencia népszerű funkcióit. Nemrég egy újabb lopott fejlesztést aktiváltak Instagramon, ami már elérhető Androidon és iOS-en is. A legszembetűnőbb lenyúlás az volt, amikor a közösségi óriás a Facebookba, a Messengerbe és az Instagramba is beépítette a 24 óra alatt eltűnő posztokat, és most is valami hasonlóval bővítették az utóbbit. Az ... Tovább »