2018. február 20.
Szerviz
Kezdőlap » Instagram

Instagram cikkek

Sokan utálják az Instagram új funkcióját

A közösségi média nem éppen a privát élet megóvásáról, sőt, inkább annak eltörléséről szól, ugyanakkor a legtöbb felhasználó úgy véli, valahol húzni kellene egy határt. Pontosan ezt a határt feszegeti az Instagram legújabb funkciója, ami a legtöbbeknek nem igazán nyerte el a tetszését. Szerencsére az újítás deaktiválható.  A Facebook Messengergben is elérhető opció lényegében azt adja az ismerősök tudtára, hogy ... Tovább »

Két látványos újítást is bevezetett az Instagram a napokban

Csak nemrég érkezett meg a hashtagek követésének lehetősége, de máris két újabb funkciót vezetett be az Instagram. Mindkettő elég szembetűnő, és szinte azonnal látszanak a hírfolyamban. Az egyik legvitatottabb lépés mostanában, hogy a Facebookhoz hasonlóan az Instagram hírfolyama is kibővült, azaz már nem csak a követett személyek bejegyzéseit és a szponzorált posztokat láthatjuk itt, hanem megjelentek különféle ajánlások is. Az ... Tovább »

Újabb csevegő appot készített a Facebook

Nemrég írtunk nektek a Messenger Kidsről, amelyet gyerekeknek szán a Facebook, de hamarosan érkezik az újabb csevegő, a Direct, amely néhány országban már el is érhető. A Direct név sokak számára ismerős lehet, így nevezik ugyanis az üzenetküldési funkciót az Instagramon. A Facebook ezt szeretnél különválasztani, hasonlóan ahhoz, amikor a normál Facebook appból kivették a Messengert. A különálló Direct alkalmazás ... Tovább »

Megjelent az újfajta követés Instagramon

Korábban már beszámoltunk róla, hogy hamarosan nem csak személyeket és oldalakat lehet majd követni a népszerű közösségi oldalon, hanem témákat is, és most meg is érkezett az új funkció. Mostantól már hashtageket is lehet követni az Instagramon, tehát ha érdekel egy adott téma, akkor nem feltétlenül kell kikeresned az ehhez kapcsolódó oldalakat, elég csak feliratkozni az adott címkére. Mindez nagyon ... Tovább »

Hasznos funkciót kap az Instagram, új értelmet nyer a követés

Érdekes funkciót tesztel az Instagram, mégpedig egy teljesen újfajta követési lehetőséget, amely révén nem csak egyes oldalakra, személyekre, hanem különböző témákra is fel lehet iratkozni. Eddig csak különböző személyeket és oldalakat lehetett bekövetni Instagramon, a TheNextWeb azonban kiszúrta, hogy a közösségi oldal egy új lehetőséget tesztel. Az újítás lényege, hogy hashtageket is be lehet követni. Nyilván egy erősen szűrt tartalmat ... Tovább »

Már internet nélkül is működik az Instagram

Az F8 fejlesztő konferencián nem csak a Messenegr számos újítását jelentette be a Facebook, szerencsére az Instagram is bővült, mégpedig egy igen hasznos lehetőséggel. Az Instagram most már offline is használható, és bár csodára nem kell számítani, azért elég sok minden elérhető internet nélkül is. Fennakadás nélkül megnézhetjük például a már korábban betöltött posztokat és profilokat, ráadásul a “Felfedezés” tabon ... Tovább »

Újabb lopott funkció az Instagramon

A Facebook úgy látszik ötlethiányban szenved, ugyanis folyamatosan másolja a konkurencia népszerű funkcióit. Nemrég egy újabb lopott fejlesztést aktiváltak Instagramon, ami már elérhető Androidon és iOS-en is. A legszembetűnőbb lenyúlás az volt, amikor a közösségi óriás a Facebookba, a Messengerbe és az Instagramba is beépítette a 24 óra alatt eltűnő posztokat, és most is valami hasonlóval bővítették az utóbbit. Az ... Tovább »