Ősszel érkezik a Razer Phone 2 és egy különleges kiegészítő

0

Tavaly a Razer bemutatta első okostelefonját, ami többek között 120 Hz-es kijelzővel, brutális hardverrel, valamint méretes akkumulátorral igyekezett kitűnni a többi termék közül. A legújabb pletykák szerint a leginkább gamer eszközök gyártásáról híres vállalat már dolgozik a következő készüléken.

A vélhetően Razer Phone 2 néven debütáló okostelefon valamikor szeptemberben kerülhet bemutatásra, ez akár egy IFA kiállításon tartott rendezvény is lehet nagy eséllyel. Az információ állítólag egy belsős forrástól ered, de mivel ez egy egyelőre meg nem erősített pletyka, semmiképp sem érdemes rá mérget venni. A friss szóbeszéd szerint nem csupán a kérdéses okostelefon, de a Project Linda nevet viselő kiegészítő szintén a második Razer Phone társaságában startolhat. A nem mindennapi eszköz segítségével a Razer okostelefonja átalakítható egy laptoppá.

Fotó: CNet

A jelenleg csak koncepció szinten létező kiegészítő sorsáról állítólag a napokban döntenek a gyártó fejesei. Aki netán bizakodik a különlegesség kereskedelmi forgalomba való kerülésében, nyugodtan kapaszkodhat a cég vezérigazgatójának, Min-Liang Tannak egy korábbi Twitter bejegyzésébe. A vállalat első ember azt állítja, hogy nagy esély van a laptop dokkoló megvalósulására. A szoftverfejlesztés egyébként egy külsős cég bevonásával történne, a Sentio csapata arra specializálódott, hogy Android okostelefonokat alakítsanak laptoppá.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid