2018. február 18.
Szerviz
Kezdőlap » Google Pixel 2 XL

Google Pixel 2 XL cikkek

Összevetették néhány fontosabb csúcsmobil üzemidejét

Összeeresztettek néhányat a jelenleg elérhető legkomolyabb mobilokból, hogy megtudhassuk, a hatalmas teljesítmény mellett melyik bírja legjobban szuflával. Imádjunk az ilyen teszteket, hiszen remek képet kaphatunk arról, hogy melyik telefon hogyan gazdálkodik az energiaforrásaival, ráadásul ezúttal mindegyik készülék a csúcskategóriát képviseli. Még befért volna 1-2 mobil a tesztbe, mondjuk az LG-től, a Sony-tól vagy a Xiaomi-tól, de ne legyünk telhetetlenek. A részvevők ... Tovább »

Megint baj van a Google Pixel 2 XL mobilokkal

A Google a közelmúltban mutatta be referenciamobiljait, amelyek azóta kaptak hideget-meleget is mind a felhasználók, mind a szaksajtó jóvoltából. Egyes Google Pixel 2 XL tulajdonosok most egy újabb, fölöttébb bosszantó hibára lettek figyelmesek, ami a megjelenítőt érinti. A méretes kijelzővel ellátott okostelefon a képernyő szélein nem akarja bevenni az érintéseket.  A panaszok a Google hivatalosa online fórumáról származnak, ahol többen méltatlankodtak ... Tovább »

A Google is beszólt az Apple-nek a friss reklámjában

Tegnap mutattuk meg a Samsung zseniális videóját, amely az összes eddigi iPhone-t kifigurázza, és most a Google is előállt egy hasonló reklámmal. A Samsung videója teljes egészében az iPhone-ok hibáival foglalkozik, a Google azonban kicsit visszafogottabban állt a témához. A keresőóriás egy remek hangulatú reklámot készített a Pixel 2 telefonokhoz, de azért ők sem bírták ki csipkelődés nélkül. A Google ... Tovább »

Google Pixel 2 XL vs. iPhone 8 Plus kamera teszt

A Google Pixel 2 XL és az iPhone 8 Plus is ott van a legjobb kamerával felszerelt csúcsmobilok között, de vajon melyik a jobb a kettő közül? Most mutatunk egy remek összehasonlítást, ami alapján egyből kiderülnek a különbségek! Az alábbi videón próbára teszik a fotózási és videózási képességeket is, a hátlapi és az előlapi kamerával egyaránt, érdemes végig nézni! A ... Tovább »

Van egy rejtett gomb az új Google-mobilokon

Az első vásárlók már meg is kapták a Google Pixel 2 és Pixel 2 XL készülékeiket, és egyre több beszámoló érkezett arról, hogy egy rejtett negyedik gomb is van a navigációs sávon. A gomb nem látszik, de ha a kijelző jobb alsó sarkát megérinti a felhasználó, a “Legutóbbi alkalmazások” mellett, akkor ugyanolyan rezgő visszajelzést kap, mintha valamelyik másik szoftveres gombot ... Tovább »

Google Pixel 2 XL vs. iPhone 8 Plus összehasonlítás

A Google nemrég mutatta be új csúcsmobiljait, amelyek közül egyértelműen a Pixel 2 XL lett az érdekesebb a vékony kávájú kijelző miatt. Az újdonság hasonló árban lesz kapható, mint az iPhone 8 Plus, ezért érdekes lehet egy összehasonlító videó a két telefonról. Az alábbi összehasonlítást az egyik ismert Youtube-videós készítette, és remekül látszik rajta minden fontos részlet. Érdekes látni, hogy ... Tovább »

Hivatalos a Google Pixel 2 és Pixel 2 XL

A Google végre bejelentette új telefonjait, a Pixel 2 modelleket, amelyek idén is két méretben érkezek. Nézzük mit kell tudni róluk! A kinézettel kapcsolatban nem értek minket nagy meglepetések, hiszen mindkét új telefonról szivárogtak már ki sajtóképek a bemutató előtt. A kisebb modell, vagyis a HTC által gyártott Google Pixel 2 egy hagyományosabb dizájnt kapott, és az 5 colos kijelzőt ... Tovább »