2018. február 25.
Szerviz
Kezdőlap » Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite cikkek

Fotókon a Huawei P20 prototípusa

Felbukkant a Huawei új csúcsmobiljának egy korai prototípusa, amely tartogat jó néhány meglepetést. Nézzük a képeket! A prototípust az AndroidAuthority munkatársai kaparintották meg, és megosztottak róla jó néhány fotót. Annyit azonban le kell szögezni elöljáróban, hogy ez még nem a végleges verzió, így lehetnek kisebb-nagyobb változások a bemutatóig. Ami elsőre feltűnik, hogy vékony kávájú 18:9-es kijelzőt kapunk, és szerencsére nyoma ... Tovább »

Ilyen lesz a kivágott kijelzős Huawei P20 Lite

Nemrég számoltunk be a Huawei P20 Lite-ró, ami kivágott kijelzővel és duál kamerával érkezhet. A sematikus ábra után végre renderelt videón és képeken is megmutatkozott a mobil, így már elég jó képet alkothatunk a dizájnjáról. (Frissítés: valódi fotók is érkeztek!) Az alábbi videó nem hivatalos, de a Huawei P20 Lite valódi méretei és jellemzői alapján készült, tehát már nagyon közel ... Tovább »

Most már biztos, hogy tripla kamerás Huawei csúcsmobil jön

A Huawei kiküldte a meghívókat egy márciusi sajtóeseményre, amelyen az új csúcsmobilokat mutathatják be, és most már szinte biztosra vehető, hogy egy tripla kamerás megoldással fog újítani a vállalat. A Huawei P9 modellekben debütált Dual Leica kamera volt az első igazán sikeres dupla szenzoros megoldás, ami hatalmas áttörést hozott, és utána sorra jelentek meg a hasonló készülékek. A kínai vállalat ... Tovább »

Hatalmas kivágott kijelzővel jöhet a Huawei P20 lite

Megkapta a tanúsítványát a Huawei P20 lite az amerikai FCC hivataltól, így fény derült pár igen érdekes részletre! Egy sematikus ábránk is van a készülékről, amelyről leolvashatók a méretek és néhány jellegzetes dizájnelem is látszik. Valószínűleg vertikális duál hátlapi kamerát kapunk, a kijelző tetején pedig lesz egy szigetszerű kivágás. Állítólag egy 6 col körüli, 19:9-es panelt kapunk 2280×1080 képponttal, ám ha ... Tovább »

Huawei P20, P20 Plus és P20 Pro – Ilyen lehet az új, tripla kamerás sorozat

Kiszivárgott néhány ábra, amelyeken állítólag a Huawei P20 modellek dizájnja látható, és a legnagyobb érdekesség kétségkívül az, hogy három tripla kamerás készülék is feltűnik. Az alábbi képekről van szó: Mindhárom készülék nagyon vékony kávájú kijelzővel és három hátlapi kamerával jöhet, ám lesznek lényeges különbségek is. A P20 és a P20 Plus egy hagyományosabb előlapi dizájnt kaphat ujjlenyomat-olvasóval az alsó kereten, ... Tovább »

Három új P-szériás Huawei mobil jön hamarosan

Kiszivárgott egy ütemterv, amely állítólag egyenesen a Huawei-től származik, és ebből kiderül pár fontos részlet a gyártó 2018-as terveiről. Az alábbi ábrán jól látszik, hogy a második üzleti negyedévben (ami január, február és március hónapokat jelenti) három új P-szériás Huawei mobil jön. Ezek a “P”, a “P Plus” és a “P Lite” jelölések alatt futnak, de a végleges nevük még ... Tovább »