2018. március 22.
Szerviz
Kezdőlap » Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8 cikkek

Megindult a Galaxy Note 8 Android Oreo frissítése

A Galaxy S8 és S8+ modellek után végre a Note 8 is sorra került. A Samsung egyáltalán nem siette el, de most végre megindult az Android 8.0 Oreo frissítés a tavalyi csúcsphabletre. Franciaországban bukkant fel elsőként a Note 8 hivatalos frissítése, ami már nem béta verzió. A rendszer természetesen tartalmazza az új Experience 9.0 felületet, illetve a márciusi biztonsági csomagot ... Tovább »

Samsung Android Oreo frissítések – Kiderült néhány dátum!

Egyelőre hivatalosan csak a Galaxy S8 és S8+ modellek Oreo frissítése indult meg a Samsungtól, most azonban kaptunk néhány további dátumot. Egy török weboldalon bukkant fel pár időpont arra vonatkozóan, hogy mikor érkezhet meg néhány Samsung mobil Android 8.0-s frissítése. Az alábbi készülékekről van szó: Galaxy Note 8: 2018. március 30. Galaxy S7: 2018. április 13. Galaxy S7 edge: 2018. ... Tovább »

Összevetették néhány fontosabb csúcsmobil üzemidejét

Összeeresztettek néhányat a jelenleg elérhető legkomolyabb mobilokból, hogy megtudhassuk, a hatalmas teljesítmény mellett melyik bírja legjobban szuflával. Imádjunk az ilyen teszteket, hiszen remek képet kaphatunk arról, hogy melyik telefon hogyan gazdálkodik az energiaforrásaival, ráadásul ezúttal mindegyik készülék a csúcskategóriát képviseli. Még befért volna 1-2 mobil a tesztbe, mondjuk az LG-től, a Sony-tól vagy a Xiaomi-tól, de ne legyünk telhetetlenek. A részvevők ... Tovább »

Friss! Ezek a Samsung mobilok kapnak Android Oreo frissítést

Megérkezett a legfrissebb lista azokról a Samsung készülékekről, amelyek megkaphatják az Android Oreo frissítést. Nézzük melyek ezek! Az XDA Developers fórumon bukkant fel a téma, amely arról szól, hogy a Note 8 kiszivárgott béta rendszerének fájljai között találtak egy rakat kódnevet. A hírek szerint azok a készülékek szerepelnek itt, amelyekre folyamatban az új rendszer fejlesztése. Az alábbi okostelefonokról és táblagépekről ... Tovább »

Huawei Mate 10 Pro vs iPhone X vs Galaxy Note 8 sebességteszt

Egy telefon sebességét sokszor benchmark programokkal mérik, de vannak ennél sokkal jobb tesztek is, amelyek közelebb állnak a valódi használathoz. Most egy ilyet mutatunk, mégpedig három nagyágyúval, és meglepő végeredménnyel! A tesztet a népszerű YouTube-videós, Phonebuff készítette, aki egymásnak eresztette a tavalyi év három talán legjobb csúcsmobilját, a Galaxy Note 8-at, az iPhone X-et és a Huawei Mate 10 Prót. ... Tovább »

Különleges Galaxy Note 8 kiadást mutatott be a Samsung

A Samsung bemutatott egy exkluzív, fehér színű Galaxy Note 8 változatot, mégpedig a 2018-as téli olimpia alkalmából. A mobil gyönyörű lett, de sajnos szinte lehetetlen lesz beszerezni. Idán Pjongcsangban lesz a téli olimpia, ami a Samsung hazájában, vagyis Dél-Koreában található, így nem meglepő, hogy a gyártó egy különlegességgel készült. A limitál mobil színe természetesen az alkalomhoz illően fehér, legalábbis a hátlap, ... Tovább »

Néhány Galaxy Note 8 váratlanul Android 8.0-ra frissült

A Samsung még teszteli az Android 8.0-s rendszert a Galaxy S8 és S8+ modellekre, és más készülékre egyelőre ki sem terjesztették a béta programot, éppen ezért meglepő, hogy néhány Galaxy Note 8 modell megkapta a hivatalos Oreo frissítést, látszólag véletlenszerűen. A Reddit fórum egyik tagja számolt be egy Exynos procis Galaxy Note 8-ról, amely Android 8.0-ra frissült. A rendszer OTA-n ... Tovább »

A Samsung reagált a Galaxy Note 8 akkuproblémájára

A múlt héten derült fény arra, hogy bizonyos Samsung Galaxy Note 8 tulajdonosok akkumulátorral kapcsolatos problémák miatt tettek panaszokat. Egyes készülékek egyszerűen nem akarták felvenni a töltést miután az aksijuk 0%-ra merült. A dél-koreai vállalat végre reagált a jelenségre, amit jól is tett, ugyanis más eszközök is érintetté váltak a problémában. Miután széles körben elterjedt, hogy egyes Note 8 modellek ... Tovább »

Problémák a Galaxy Note 8 aksijával?

A Samsung rengeteget dolgozott azon, hogy a Note 8 akkumulátorát biztonságossá tegye, és ezen a téren nem is lehet panaszunk a készülékre, ám most állítólag más jellegű problémákat tapasztalt jó néhány felhasználó. Több fórumon is felmerült, hogy egyes Note 8 modellek nem hajlandók venni a töltést, miután 0%-ra lemerültek, azaz teljesen használhatatlanná válnak. Hogy pontosan mi lehet a hiba oka, ... Tovább »

Alázza a konkurenciát a Galaxy Note 8 képstabilizátora?

A Galaxy Note 8 kétségtelenül az év egyik legjobb (és legdrágább) csúcsmobilja lett, de még így is meglepő az alábbi rövid összehasonlítás. Az Engadget egyik újságírója négy csúcskategóriás okostelefon képstabilizátorát vetette össze metrózás közben. A tesztben az iPhone X, a Mate 10 Pro, a Pixel 2 és a Galaxy Note 8 vett részt, érdemes megnézni a rövid videót: so one ... Tovább »