2017. szeptember 26.
Szerviz
Kezdőlap » Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8 cikkek

Galaxy Note 8 vs iPhone 8 Plus törésteszt

Van két új csúcsmobilunk, az iPhone 8 Plus és a Samsung Galaxy Note 8, nézzük melyik bírja jobban, ha leejtik! Az utóbbi időben az iPhone-ok unibody fémházzal bírtak, most viszont az Apple is üveg hátlapra váltott a vezetéknélküli töltés miatt, így az iPhone 8 Plus és a Note 8 is mondhatni hasonló kivitellel bír. Az alábbi videón egy remek összehasonlító ... Tovább »

Ilyen könnyű iPhone-ról Samsung Galaxy Note 8-ra váltani

A Samsung most azt szeretné az iPhone tulajdonosok tudtára adni, hogy elképesztően könnyű átváltani régi almás telefonjukról egy vadonatúj Galaxy Note 8-ra. A metódus valóban egyszerű, mint az egyszeregy, de biztos ami biztos, videós segítséget is kapnak a költözködni vágyók. Az első felvételen azt tekinthető meg, hogy mennyire simán át lehet küldeni az adatokat egy régi iPhone-ról a már említett ... Tovább »

Samsung Galaxy Note 8 kés és kalapács teszt

A múlt hónapban debütált Samsung Galaxy Note 8 kétségtelenül egy remek készülék lett, és kifejezetten drága is, ám ez nem mindenkit akadályoz meg abban, hogy komolyabb fizikai behatásokkal tegye próbára. A népszerű videós, TechRax már jó ideje rongál mobilokat és egyéb műszaki cikkeket, nézzük, hogy mire ment egy késsel és egy kalapáccsal a Note 8 ellen: A telefon Gorila Glass 5 borítása egyébként kifejezetten ... Tovább »

A Note 8 is megkapja a 4K/60FPS videófelvételt

Az új Apple telefonok, vagyis az iPhone 8, 8 Plus és X egyaránt képesek 4K felbontásban 60 FPS-sel videót felvenni. A Note 8-ba ez nem került bele alapból, de úgy néz ki, hogy a Samsung hamarosan orvosolja a hiányosságot. A Samsung weboldalán tűnt fel egy kiírás, miszerint a Galaxy Note 8 is képes 4K UHD videókat felvenni 60 képkocka/másodperc sebességgel, ... Tovább »

Megjelent a Samsung Galaxy Note 8

Mától megvásárolható a Samsung Galaxy Note 8 a világ 42 országában, köztük Magyarországon is. A Note 8 bár sokban hasonlít a Galaxy S8+-ra, azért van pár lényeges eltérés. Az újdonság duál kamerát kapott, amellyel lehetségessé válik a 2-szeres optikai zoom, és ha ez még nem lenne elég, akkor ott a szériára jellemző S Pen is, amivel bármikor könnyedén tudunk jegyzetet ... Tovább »

A Dual Messenger funkció is belekerült a Galaxy Note 8-ba

A Samsung egy kifejezetten hasznos funkcióval látta el a Note 8-at, amelynek köszönhetően egyszerre két különböző fiókkal is használhatjuk a csevegő alkalmazásokat. A Dual Messenger idén debütált a Galaxy A (2017) és J (2017) mobilokban, az S8 modellekbe azonban nem került bele. A funkció lényege, hogy klónozza a csevegő appokat, amelyeket így duplán is tudunk használni, teljesen függetlenül a másiktól. ... Tovább »

A Samsung elárulta, hogy mennyi Note 8-at rendeltek elő

Korábban már beszámoltunk arról, hogy több régióban is előrendelési rekordot döntött a Note 8 a szérián belül, akkor azonban sokan kételkedtek, hiszen a gyártó nem árult el pontos számokat – egészen mostanáig. Most a Samsung hivatalosan is közölte, hogy 5 nap alatt 650.000 előrendelés érkezett a Galaxy Note 8-ra összesen 40 országban, ami elég komoly mennyiség, és jól jelzi, hogy ... Tovább »

Előrendelési rekordot döntött a Galaxy Note 8

Megérkeztek az első hivatalos információk a múlt hónapban bemutatott Samsung Galaxy Note 8 előrendelési számairól, és a kezdeti sikerek igen biztatónak tűnnek. A Samsung nemrég bejelentette, hogy az Egyesült Államokban több előrendelés érkezett a Note 8-ra, mint bármelyik korábbi Note szériás telefonra. Dél-Koreában hasonló sikerekről számoltak be, itt egy nap alatt 395 ezer előrendelést regisztráltak, míg az elődöt 380 ezren ... Tovább »

Brutális strapatesztnek vetették alá a Samsung Galaxy Note 8-at

Nagy felelősség nyugszik a frissen bemutatott Samsung Galaxy Note 8 vállán, hiszen több szempontból is felül kell emelkednie botrányos módon megbukott elődjén. A felhasználók szempontjából – sok más mellett – már az is egy jó ajánlólevél lehet, ha a készülék bírja a kiképzést, és a tőle telhető módon ellenáll a külső behatásoknak. JerryRigEverything YouTube csatornáján most próbára tették, mit is ... Tovább »

Egyetlen fotóval átverhető a Note 8 arcfelismerője? (frissítve)

Egyre népszerűbbek a biometrikus azonosítási módok az okostelefonok esetében, a tapasztalatok szerint azonban ezek nem annyira biztonságosak, mint mondjuk a PIN kód vagy a minta alapú feloldás. Nemrég került fel Twitterre egy videó, amelyben egy Note 8 arcfelismerőjét egy szimpla fotóval átverik. Ha ez igaz, akkor az nagyon ciki, ugyanis az lenne a minimum, hogy egy pislogást kérjen a rendszer, ... Tovább »