2017. január 24.
Kezdőlap » Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 cikkek

Hivatalos: A Samsung még kivár a Galaxy S8-cal

Korábban arról lehetett olvasni, hogy február végén, az MWC expón mutatják be a Galaxy S8-at, most azonban elárulta a gyártó egyik vezetője, hogy más terveik vannak. A korábbi Galaxy S modellek a legtöbbször az MWC-n debütáltak, ám most több oka is van a Samsungnak arra, hogy késleltesse a bemutatót. Teljesen megújult, káva nélküli dizájnt, és sok egyéb újítást várunk, azaz ... Tovább »

Folyadékhűtést kap a Samsung Galaxy S8

Újabb részlet derült ki a Galaxy S8-ról, mégpedig az, hogy folyadékhűtést kap, akárcsak az elődje. Nézzük a részleteket! Sok helyen úgy jelent meg a hír, hogy a Galaxy S8 folyadékhűtése garantálja majd, hogy ne gyulladjon ki a telefon, de a két dolognak valójában nem sok köze van egymáshoz. Főleg mivel nem csak az S7-ben, hanem a Note 7-ben is ugyanilyen ... Tovább »

Tényleg brutálisan vékony lesz a Galaxy S8 kávája

A számos kiszivárgott renderkép után most már egy fotót is tudunk mutatni arról, hogy hogyan nézhet ki a Samsung Galaxy S8, valamint az S8 Plus előlapja. Az alábbi fotót Twitteren osztották meg, és elég hitelesnek tűnik. De mit is látunk rajta pontosan? Először sokan úgy gondolták, hogy az S8 modellek előlapi paneljeit fotózták le, később azonban kiderült, hogy valószínűleg a ... Tovább »

Ennyibe kerülhet a Samsung Galaxy S8

Lehetett már mindenféle pletykákat hallani a Galaxy S8 modellek áráról, de ahogy közeledik a bemutató, egyre biztosabbnak tűnő infókat kapunk. Nézzük a legfrissebb híreket. Egy Ricciolo nevű, ismert kiszivárogtató nemrég több érdekes információt is megosztott az új csúcsmobilokról Twitteren. Szerinte a február végén kezdődő MWC kiállításon még nem fedik fel a nagyközönség előtt a Galaxy S8 modelleket, ekkor még csak néhány szerencsés bennfentes ... Tovább »

Elképesztő méretekkel jönnek a Galaxy S8 modellek

Már rengeteg pletykát hallhattunk arról, hogy mekkora kijelzővel jönnek a Galaxy S8 készülékek, most azonban kiszivárogtak a pontos méretek. Ráadásul kaptunk néhány érdekes renderképet, amelyeken összehasonlítva láthatók az újdonságok az elődjeikkel. Az információkat a GSMArena tette közzé, és állítólag egy tokgyártótól származnak. Kezdjük a nagyobbik Galaxy S8-cal, ami a Plus utótagot kaphatja! Ez a készülék 152.38 x 78.51 x 7.94 mm-es dimenziókkal ... Tovább »

Kiderült egy érdekesség a Galaxy S8 kijelzőjéről

Újabb érdekes részletre derült fény a Samsung Galaxy S8-cal kapcsolatban, mégpedig arra, hogy megváltozhat a kijelző képaránya az elődökhöz képest. Nemrég mi is megmutattuk nektek a Samsung Display új videóit, amelyek a gyártó új kijelzőjét promótálják. Minden bizonnyal hasonló megjelenítő kerül majd a Galaxy S8-ba, hiszen ez a soron következő csúcsmodell. A Sammobile most alaposabban is megvizsgálta a bemutatott kijelzőt, és ... Tovább »

Feltűnt a Galaxy S8 a Samsung Display reklámjában?

A Samsung kijelzőkkel foglalkozó részlege kiadott két új reklámvideót, amelyekben egy eddig ismeretlen készülék látható. A Samsung Display egy új AMOLED megjelenítőt promótál a videókban, és egy olyan készülék is feltűnik, amelynek nagyon vékony a kijelző körüli kávája, és nincs rajta Home gomb. Ilyen kialakítás mellett állítólag 94%-os a kijelző/előlap arány. Ha esetleg idő közben törölnék a videókat, kimentettem pár képet: Valószínű, hogy nem ... Tovább »

Így nézhet ki a Samsung Galaxy S8

A nemrég kiszivárgott Galaxy S8 tokok alapján már lehet sejteni, hogy nagyjából hogy néz majd ki az új csúcsmodell, és most készült egy remek renderkép, ami valószínűleg elég közel áll a valósághoz. (Újabb képpel frissítettük a cikket!) Az alábbi kép tehát nem hivatalos sajtófotó, hanem csak egy elképzelés az eddig napvilágra került információk (és a tavalyi Galaxy S7 edge) alapján. ... Tovább »

Galaxy S8 tokok bukkantak fel, és van egy nagyon jó hírünk

Elsőként általában tokgyártók buktatják le a mobilok hozzávetőleges dizájnját, és ezek az információk a legtöbb esetben helytállónak is bizonyulnak. Most a Galaxy S8-hoz készült tokok bukkantak fel, amelyek sok érdekességet elárulnak az új csúcsmodellről. A tokgyártók az elsők között kapják meg az új mobilok pontos dimenzióit, illetve a portok, gombok és egyéb elemek helyeit. A Galaxy S8 kinézetét persze most ... Tovább »

Rengeteg Galaxy S8-cal számol a Samsung

A Samsung hatalmas kereslettel számol a Galaxy S8 modellekre, ezért rengeteg készüléket gyárthatnak le az elkövetkezendő hónapokban. Iparági források szerint a Samsung arról tájékoztatta a beszállítóit, hogy összesen 60 millió Galaxy S8 leszállításával számol, ami egy hatalmas mennyiség. Összehasonlításképpen az S5-ből és az S6-ból 45 millió, az S7-ből pedig 48 millió fogyott eddig. Ezekben természetesen a hajlított kijelzős változatok is ... Tovább »