2018. január 19.
Szerviz
Kezdőlap » Essential Phone

Essential Phone cikkek

Nem fogy jól az Essential Phone

Az Essential Phone már azóta kiemelt figyelmet élvez az okostelefonok rajongóitól, mióta csak bemutatták a csúcskészüléket. Az ok fölöttébb egyszerű: a telefont egy olyan cég gyártja, amelyet Andy Rubin alapított, akit szokás az Android atyjának is nevezni. Sajnos azonban a komoly hardveres felszereltség és a jól csengő név ellenére sem képes az Essential Phone kielégítő eladási számokat produkálni – állítják ... Tovább »

Meglepő eredménnyel zárult az Essential Phone ejtéstesztje

Andy Rubin szupertelefonja végre kapható már az Egyesült Államokban és Kanadában, de az Essential Phone nem feltétlenül nyerte el mindenki tetszését. A szervizesek például abszolút szerelhetetlennek tartják, így aztán nem meglepő, hogy mások letesztelték azt, hogy mit bír a készülék, ha fizikai behatásokról van szó. Az eredmények elég meglepőek lettek. Természetesen az elkövető ismételten a JerryRigEverything YouTube csatorna tulajdonosa, Zack, ... Tovább »

Bemutató videón az Android atyjának futurisztikus csúcsmobilja

Az év egyik legkülönlegesebb mobilja lett az Essential Phone, amelyet az Android atyjának is nevezett Andy Rubin álmodott meg. Nézzük meg működés közben is a készüléket! Az Essential Phone egyik leglátványosabb újaítása az extrém vékony kijelző körüli keret, amelyet felül csak a szelfikamera kivágása tör meg. A mobil prémium kialakításához kétség sem fér, ugyanis a szokásos anyaghasználattól eltérően ez a ... Tovább »

Itt az Essential Phone, az Android atyjának különleges csúcsmobilja

Már többször hírt adtunk róla, hogy az Android egyik kitalálója, Andy Rubin egy új, káva nélküli csúcsmobilon dolgozik, és most végre hivatalosan is bemutatták az Essential Phone névre hallgató készüléket. Az újdonság egy 5.7 colos, QHD felbontású kijelzőt kapott, ami szinte az egész előlapot elfoglalja, hiszen csak alul van számottevő kerete, de itt is elég vékony. Ami egyből szembe tűnik még, hogy ... Tovább »