2018. február 25.
Szerviz
Kezdőlap » Huawei P20 Plus

Huawei P20 Plus cikkek

Fotókon a Huawei P20 prototípusa

Felbukkant a Huawei új csúcsmobiljának egy korai prototípusa, amely tartogat jó néhány meglepetést. Nézzük a képeket! A prototípust az AndroidAuthority munkatársai kaparintották meg, és megosztottak róla jó néhány fotót. Annyit azonban le kell szögezni elöljáróban, hogy ez még nem a végleges verzió, így lehetnek kisebb-nagyobb változások a bemutatóig. Ami elsőre feltűnik, hogy vékony kávájú 18:9-es kijelzőt kapunk, és szerencsére nyoma ... Tovább »

Kiderült mekkora aksit kaphatnak a Huawei P20 modellek

Friss infók érkeztek a Huawei P20 sorozatról, kiderült például az akkumulátorok pontos mérete, de más érdekesség is. Az XDA Developers fórumon bukkant fel pár friss információ az új csúcsmobilokról. Ezek alapján a Huawei P20-ban egy 3200 mAh-s aksi lesz, a Huawei P20 Plus pedig egy 4000 mAh-s telepet kaphat, akárcsak a Mate 10 Pro, ami egyébként igen jól teljesít üzemidő ... Tovább »

Nagyon megosztóak lesznek a Huawei P20 modellek

A Huawei P20 Lite után a sima P20 és a P20 Plus dizájnja is kiszivárgott, és őszintén szólva nem vagyunk elragadtatva. Úgy néz ki, hogy az összes modell szigetesen kivágott kijelzőt kap. A cikkben látható videók és képek a készülékek valódi méretei és dizájnja alapján készültek, azaz nagyon közel állnak a végleges kinézethet, de azért az apróbb részletekben még lehet ... Tovább »

Most már biztos, hogy tripla kamerás Huawei csúcsmobil jön

A Huawei kiküldte a meghívókat egy márciusi sajtóeseményre, amelyen az új csúcsmobilokat mutathatják be, és most már szinte biztosra vehető, hogy egy tripla kamerás megoldással fog újítani a vállalat. A Huawei P9 modellekben debütált Dual Leica kamera volt az első igazán sikeres dupla szenzoros megoldás, ami hatalmas áttörést hozott, és utána sorra jelentek meg a hasonló készülékek. A kínai vállalat ... Tovább »

Képeken a tripla kamerás Huawei P20

Már eddig is lehetett sejteni, hogy a tripla hátlapi kamera lesz az új Huawei P20 egyik legnagyobb újítása, most pedig érkezett néhány kép, amelyek megerősítik ezt. Az alábbi renderek tokgyártóktól szivárogtak ki, és mindegyiken remekül látszik a három kamerából álló hátlapi megoldás. Korábban szó esett egyébként 40 MP-es felbontásról és 5x-ös hibrid zoomról, és ha mindez igaz, akkor egy igen ... Tovább »

Huawei P20, P20 Plus és P20 Pro – Ilyen lehet az új, tripla kamerás sorozat

Kiszivárgott néhány ábra, amelyeken állítólag a Huawei P20 modellek dizájnja látható, és a legnagyobb érdekesség kétségkívül az, hogy három tripla kamerás készülék is feltűnik. Az alábbi képekről van szó: Mindhárom készülék nagyon vékony kávájú kijelzővel és három hátlapi kamerával jöhet, ám lesznek lényeges különbségek is. A P20 és a P20 Plus egy hagyományosabb előlapi dizájnt kaphat ujjlenyomat-olvasóval az alsó kereten, ... Tovább »

Három új P-szériás Huawei mobil jön hamarosan

Kiszivárgott egy ütemterv, amely állítólag egyenesen a Huawei-től származik, és ebből kiderül pár fontos részlet a gyártó 2018-as terveiről. Az alábbi ábrán jól látszik, hogy a második üzleti negyedévben (ami január, február és március hónapokat jelenti) három új P-szériás Huawei mobil jön. Ezek a “P”, a “P Plus” és a “P Lite” jelölések alatt futnak, de a végleges nevük még ... Tovább »