2018. március 23.
Szerviz
Kezdőlap » Huawei P20 Pro

Huawei P20 Pro cikkek

40 MP-es kamerával jön a Huawei P20 Pro

Szinte teljes egészében kiszivárogtak a Huawei P20 Pro specifikációi, és bizony lesz itt pár érdekesség. Nézzük mivel készül a kínai gyártó! A Huawei március 27-én három új okostelefont fog bemutatni, a Huawei P20-at, a P20 Lite-ot és a P20 Pro-t. Az utóbbi lesz az igazi nagyágyú, és most egy megbízható forrás felfedte ennek a változatnak a fontosabb részleteit. Kezdjük is a ... Tovább »

A Huawei szerint a P20 jobb lesz, mint az iPhone X

Nem aprózza el a kínai gyártó, mivel először lekoppintotta az Apple dizájnját, majd beszóltak nekik, de úgy tűnik, hogy még itt sem tudnak megállni. Nyilván kell a hírverés, hiszen március 27-én Párizsban lesz az esemény, amin bemutatják a legújabb készülékeiket, nem véletlenül dübörög ezerrel a marketing gépezet. A hírek szerint egyébként a P20, P20 Pro és P20 Lite változat érkezik ... Tovább »

Huawei P20, P20 Pro és P20 Lite – Érkezett egy rakat friss sajtókép!

Érkezett egy hatalmas adag friss sajtókép a Huawei P20 modellekről, és ezúttal az összes színváltozatot megcsodálhatjuk. Egy igen érdekes variáns is jön! A Huawei P20 kapható lesz feketében, kékben és rózsaaranyban: A Huawei P20 Pro megjelenik feketében, kékben és “Twilight” színben, ami egy érdekes átmenet a lila, a kék és a zöld között. A Huawei P20 Lite-ból pedig fekete, kék ... Tovább »

Sajtóképeken a Huawei P20 család

Eddig is sejthető volt a Huawei P20 modellek kinézete, most azonban hiteles sajtóképek szivárogtak ki, így teljes valójában megtekinthető mindhárom új készülék. A várakozásoknak megfelelően mindhárom P20-as mobil kijelzőjén lesz egy félsziget fent a beszédhangszórónak és a szenzoroknak, tripla kamerát viszont csak a legdrágább modell, vagyis a P20 Pro kap. Íme a sajtóképek! Huawei P20 Lite: Huawei P20: Huawei P20 ... Tovább »

Ennyit kell majd fizetnünk a legújabb Huawei telefonokért

Lassan a Huawei is felfedi kártyáit, és megismerhetjük majd a legújabb mobiljaikat, amelyeknek most az árazására szivárgott ki. Lement az MWC, és voltak nagy hiányzók telefonos fronton. Ilyen pl. a Huawei, azonban már rájuk sem kell sokat várnunk, mivel március 27-én Párizsban mutatják be a legújabb szériájukat, ami a P20 elnevezést fogja kapni. A hírek szerint érkezik majd egy sima ... Tovább »

Fotókon a Huawei P20 prototípusa

Felbukkant a Huawei új csúcsmobiljának egy korai prototípusa, amely tartogat jó néhány meglepetést. Nézzük a képeket! A prototípust az AndroidAuthority munkatársai kaparintották meg, és megosztottak róla jó néhány fotót. Annyit azonban le kell szögezni elöljáróban, hogy ez még nem a végleges verzió, így lehetnek kisebb-nagyobb változások a bemutatóig. Ami elsőre feltűnik, hogy vékony kávájú 18:9-es kijelzőt kapunk, és szerencsére nyoma ... Tovább »

Képeken a tripla kamerás Huawei P20

Már eddig is lehetett sejteni, hogy a tripla hátlapi kamera lesz az új Huawei P20 egyik legnagyobb újítása, most pedig érkezett néhány kép, amelyek megerősítik ezt. Az alábbi renderek tokgyártóktól szivárogtak ki, és mindegyiken remekül látszik a három kamerából álló hátlapi megoldás. Korábban szó esett egyébként 40 MP-es felbontásról és 5x-ös hibrid zoomról, és ha mindez igaz, akkor egy igen ... Tovább »

Huawei P20, P20 Plus és P20 Pro – Ilyen lehet az új, tripla kamerás sorozat

Kiszivárgott néhány ábra, amelyeken állítólag a Huawei P20 modellek dizájnja látható, és a legnagyobb érdekesség kétségkívül az, hogy három tripla kamerás készülék is feltűnik. Az alábbi képekről van szó: Mindhárom készülék nagyon vékony kávájú kijelzővel és három hátlapi kamerával jöhet, ám lesznek lényeges különbségek is. A P20 és a P20 Plus egy hagyományosabb előlapi dizájnt kaphat ujjlenyomat-olvasóval az alsó kereten, ... Tovább »