2017. április 30.
Szerviz
Kezdőlap » Android játékok

Android játékok

Villámakció a Play Áruházban, remek 3D-s RPG most fillérekért

Most fillérekért veheted meg a Play Áruházból a Ravensword: Shadowlands nevű játékot, ami az egyik legjobb 3D-s RPG Androidra. Figyelem, az akció 1 napon belül lejár! A Ravensword: Shadowlands eredeti ára 2599 Ft, de helyette most 189 Ft-ért vehető meg, azaz érdemes nagyon gyorsan lecsapni rá (nem tudjuk pontosan meddig tart az akció). Most nem húzom az időt a bemutatással, akit érdekel, ... Tovább »

Androidra is megjelent az Age of Empires: Castle Siege

Az Age of Empires: Castle Siege eredetileg Windows Phone-ra jelent meg 2014-ben, majd egy évvel később az iOS verzió is elkészült. Az androidos kiadásra azonban 3 évet kellett várni, de végre ezt is megérkezett a Microsoft jóvoltából. A neve ellenére az Age of Empires: Castle Siege nem egy RTS, hanem sokkal inkább egy tower defense játék. Úgy is el lehet ... Tovább »

Heti egy ingyen app: itt a második kör!

Nemrég indult újra a Google azon kezdeményezése, miszerint minden héten egy fizetős appot ingyenessé tesznek a Play Áruházban. Az első alkalmazásról már beszámoltunk, most mutatjuk a második résztvevőt! A második app, amit ingyenessé tettek az új promóció keretében, nem más, mint a Chameleon Run. Ez egy minimalista, de meglehetősen színes grafikával ellátott, egyszerű “endless runner ” játék. A 4.7-es értékelés ... Tovább »

Játssz Pac-Mant a saját városod térképén a Google Mapsen

A Google két éve már eljátszotta ugyanezt április 1-jén, és most újra elhozták a Pac-Man játékot a Google Térképre. Szerencsére nem tréfáról van szó, valóban lehet játszani! Elsőre nem feltétlenül hangzik nagy számnak a dolog, de ha belegondolunk, hogy akár a saját utcánkban, környékünkön játszhatjuk ezt a régi klasszikust, akkor már mindjárt érdekesebbnek tűnik. A két évvel ezelőtt játékhoz képest ... Tovább »

Heti egy appot ingyenessé tesznek a Play Áruházban

Úgy néz ki, hogy a Google heti egy fizetős appot ingyenesség fog tenni az Android készülékekre, és az akció egy külön szekciót is kap a Play Áruházban. Már fel is bukkant a Google Play-en egy úgynevezett “Free App of the Week”, azaz “a hét ingyenes appja” szekció az alkalmazások fül alatt, de ez egyelőre sajnos csak az Egyesült Államokban érhető ... Tovább »

Már tölthető Androidra a Super Mario Run

A Nintendo korábbi bejelentésének megfelelően végre Androidra is megjelent a régóta várt Super Mario Run. A játék még tavaly jelent meg iOS-re, ahol hatalmas siker lett, és azóta várjuk az androidos verziót, ami most végre meg is érkezett. A Super Mario Run ingyen tölthető a Play Áruházból, és az első néhány pályát gond nélkül ki lehet próbálni, a teljes játékot viszont 3200 Ft ... Tovább »

Pár nap és megjelenik Androidra a Super Mario Run

A Nintendo hivatalosan is bejelentette, hogy mikor érkezik Androidra a Super Mario Run. Szerencsére már csak pár napot kell várnunk. A Super Mario Run tavaly jelent meg iOS-re, ahol hatalmas siker lett, és azóta türelmetlenül várjuk az androidos kiadást. Szerencsére már nem kell sokat várni, ugyanis március 23-án a szeretett robotos rendszerünkre is megjelenik a játék. Azt sajnos nem tudni, ... Tovább »

Hamarosan megjelenik Chuck Norris mobiljátéka

Sokak kedvenc elpusztíthatatlan, legyőzhetetlen akciófilmes színészlegendája, Chuck Norris pár napja töltötte be a 77-et, és még most is kirobbanó formában van. A mozis pályafutása miatt számtalan poén és gag főszereplője e jeles alkalomból megkapta saját mobilos játékát, amiben halomra lehet aprítani a gazfickókat… Nem kell különösebb előképzettség, hogy rájöjjünk, a vadonatúj játék főszereplője maga Chuck lesz. Az applikáció április vége ... Tovább »

5 éves a Play Áruház – Ezek voltak a legnépszerűbb appok és játékok

5 éves lett a Google Play Store, vagy magyarul Play Áruház, és az alkalomból a keresőóriás felfedte, hogy melyek voltak a legnépszerűbb Android appok és játékok ez idő alatt. 2008-ban még Android Market néven kezdte pályafutását a Google alkalmazásboltja, majd 2012-ben ezt egybe olvasztották a Google Music-kal és a Google eBookstore-ral, és így jött létre a Google Play Store. A Google az 5. ... Tovább »

Most csak 125 Ft a díjnyertes Limbo a Play Áruházban

Ha egy igazán hangulatos játékot keresel a mobilodra, akkor mindenképpen érdemes kipróbálnod a Limbót, ami 100-nál is több díjat nyert, és 1345 Ft helyett most csak 125 Ft-ba kerül. A Limbo elsőre egy egyszerű játéknak tűnhet, de a különleges hangulata azonnal magával ragadja az embert. Egy kisfiút kell irányítanunk, aki egy sötét, álomszerű világban rekedt. A előre haladás nem egyszerű, hiszen különféle ... Tovább »