2017. augusztus 20.
Szerviz
Kezdőlap » Android játékok

Android játékok

Friss akciók a Play Áruházban

Most számos fizetős Android app vagy játék szerezhető be olcsóbban vagy ingyen a Play Áruházból, nézzük melyek ezek! Ingyenes Alkalmazások Voice Recorder – Sound Recorder PRO $3.99 -> Ingyenes; Math Tester $0.99 -> Ingyenes; Bluetooth Mono Media $0.99 -> Ingyenes; Speed View GPS Pro $0.99 -> Ingyenes; Drugs Dictionary $0.99 -> Ingyenes; Játékok Hoodie Ninja $0.99 -> Ingyenes; Dungeon Defense $0.99 -> Ingyenes; BabyMagica $1.49 -> Ingyenes; AceSpeeder3 $0.99 -> Ingyenes; Warrior Chess $1.99 -> Ingyenes; Can You Escape ... Tovább »

Mobilon is játszhatóak a legújabb számítógépes játékok

Egy frissen megjelent számítógépes játékhoz akár több százezer forintos számítógép is szükséges. A mobilok teljesítménye eleve kevés lenne ezek futtatásához, most azonban kitaláltak egy áthidaló programot, ami megoldást hozhat erre a problémára. Nemrég jelent meg a Liquidsky legújabb béta verziója, mely egy crossplatform, felhő alapú szolgáltatás. Ez azt jelenti, hogy egy Windowsra írt, erősebb gépigénnyel rendelkező játékkal is tudunk játszani a ... Tovább »

A Google összegyűjtötte a legjobb Android appokat és játékokat

A Play Áruházban eddig is láthattunk szerkesztői ajánlatokat, most azonban a Google létrehozott egy külön kategóriát a legnagyobb minőséget képviselő appoknak és játékoknak. Az új, válogatott alkalmazások az Excellence-díjasok kategóriába kerültek, és ezúttal nem volt kritérium, hogy friss legyen az app. Egyaránt megtalálunk itt régebbi és újabb neveket is, függetlenül attól, hogy az ingyenes vagy fizetős. Első körben 27 alkalmazás ... Tovább »

Nyári játék akciók a Play Áruházban

Egy rakat jó játékot akciózott most le a Google a Play Áruházban, érdemes szétnézni! Az akció július 6-áig tart, és akár 80%-os kedvezménnyel is be lehet szerezni egyes játékokat. Hitman Sniper – 359 Ft Lara Croft GO – 219 Ft Deus EX GO – 359 Ft Final Fantasy Tactics – 2090 Ft Star Wars: KOTOR – 1090 Ft Call of Duty: Black Ops Zombies – 699 Ft ... Tovább »

Akció: Assassin’s Creed Identity most fillérekért

Nagyjából egy éve jelent meg Androidra az Assassin’s Creed Identity, eredetileg 2000 Ft-os áron, most azonban ennél jóval olcsóbban kínálják a játékot. Az akció-RPG stílust képviselő AC Identity az olasz reneszánsz időszakában játszódik, és hatalmas területeket járhatunk be a küldetések teljesítése során. A grafika pedig gyönyörű, mindenképpen ajánlott kipróbálni. Az Assassin’s Creed Identity 2 ezer Ft helyett most mindössze 389 Ft-ba kerül, érdemes lecsapni rá. ... Tovább »

Akciós és ingyenes játékok a Play Áruházban

Friss akciókra bukkantunk a Play Áruházban, több remek játék is komoly kedvezménnyel (vagy akár ingyen) kapható, érdemes lecsapni rájuk, amíg véget nem ér a lehetőség! Az alábbi játékokról van szó, ha esetleg tudsz másról is, akkor írd meg kommentben! Shadowgun – 1899 Ft helyett 359 Ft Samurai II Vengeance – 1099 Ft helyett 359 Ft The Passenger – 200 Ft ... Tovább »

2017 legjobb Android alkalmazásai és játékai a Google szerint

A Google a nemrég megtartott I/O fejlesztői konferencián bejelentette a 2017-es Google Play Awards nyerteseit. Az eseményt az Android appok Oscarjának is nevezhetnénk. Egyébként idén rendezték meg másodszor a díjátadót. Összesen 12 kategóriában versenyeztek a már korábban kiválasztott jelöltek, így most 12 nyertes applikációt prezentált a Google (tavaly még csak 10 kategória volt). Az egyik legfontosabb kategória természetesen a “Legjobb alkalmazás”, ... Tovább »

Villámakció a Play Áruházban, remek 3D-s RPG most fillérekért

Most fillérekért veheted meg a Play Áruházból a Ravensword: Shadowlands nevű játékot, ami az egyik legjobb 3D-s RPG Androidra. Figyelem, az akció 1 napon belül lejár! A Ravensword: Shadowlands eredeti ára 2599 Ft, de helyette most 189 Ft-ért vehető meg, azaz érdemes nagyon gyorsan lecsapni rá (nem tudjuk pontosan meddig tart az akció). Most nem húzom az időt a bemutatással, akit érdekel, ... Tovább »

Androidra is megjelent az Age of Empires: Castle Siege

Az Age of Empires: Castle Siege eredetileg Windows Phone-ra jelent meg 2014-ben, majd egy évvel később az iOS verzió is elkészült. Az androidos kiadásra azonban 3 évet kellett várni, de végre ezt is megérkezett a Microsoft jóvoltából. A neve ellenére az Age of Empires: Castle Siege nem egy RTS, hanem sokkal inkább egy tower defense játék. Úgy is el lehet ... Tovább »

Heti egy ingyen app: itt a második kör!

Nemrég indult újra a Google azon kezdeményezése, miszerint minden héten egy fizetős appot ingyenessé tesznek a Play Áruházban. Az első alkalmazásról már beszámoltunk, most mutatjuk a második résztvevőt! A második app, amit ingyenessé tettek az új promóció keretében, nem más, mint a Chameleon Run. Ez egy minimalista, de meglehetősen színes grafikával ellátott, egyszerű “endless runner ” játék. A 4.7-es értékelés ... Tovább »