2017. december 11.
Szerviz
Kezdőlap » Android játékok

Android játékok

Ezek 2017 legjobb appjai és játékai a Google szerint

Közeledik az év vége, ezért a Google kiválasztotta a legjobb, legnépszerűbb idei tartalmakat a Play Áruházból. Nézzük 2017 legjobbjait! A tavalyi évhez hasonlóan idén is elkészítette a Google a saját toplistáit. Nem csak a top játékokat és alkalmazásokat választották ki, hanem a legnépszerűbb zenéket, filmeket, sorozatokat és könyveket is, hiszen ilyen jellegű tartalmak is szép számmal megtalálhatóak a Play Áruházban. ... Tovább »

Black Friday a Play Áruházban egész hétvégén

A Google sem akart kimaradni a fekete péntek őrületből, ezért a Play Áruházban is remek akciós ajánlatokra bukkanhatunk. Közel 20 játékot értékeltek le a Google alkalmazásboltjában, érdemes ezeket végig nézni. A teljes listát itt találod: Play Áruház Black Friday akciók Az akciók elvileg november 27-éig tartanak. forrás: Google Play Tovább »

Erre a 10 prémium Android játékra most érdemes lecsapni

Mutatunk pár remek fizetős Android játékot, amelyekre most nagy kedvezménnyel, vagy akár ingyen is lecsaphattok! Mindegyik játék jó értékeléssel rendelkezik a Play Áruházban, érdemes lehet párat kipróbálni közülük. Don’t Starve: Pocket Edition 1390 Ft helyett 369 Ft a Play Áruházban. Monument Valley 1399 Ft helyett 439 Ft a Play Áruházban. Mini Metro 1590 Ft helyett 199 Ft a Play Áruházban. ... Tovább »

Harry Potter játékkal készül a Pokémon Go alkotója

A rendkívül sikeres Pokémon Go fejlesztéséért felelős Niantic újabb játék alkotásába vágta a fejszéjét, ami újfent egy népszerű franchise része lesz, ezúttal pedig a Harry Potterről van szó. A Harry Potter: Wizards Unite hasonló lesz a Niantic előző két játékához, vagyis a saját környezetünket vándorolhatjuk be mesebeli varázslók bőrébe bújva. Az új játékban nem holmi befogott lények, hanem te magad ... Tovább »

Hétvégi akciók a Play Áruházban

Friss akciókat hoztunk nektek a Play Áruházból. Most több fizetős Android alkalmazás vagy játék szerezhető be olcsóbban, vagy akár ingyen, nézzük melyek ezek! Fontos: különböző időpontokban járnak le az egyes akciók, van olyan, amiből már csak néhány óra van hátra, míg mások pár napig érvényesek. Ingyenes Appok Scale Logic Ad-free $0.99 -> Ingyenes Sort2Folder – file sorter $0.99 -> Ingyenes Játékok Crystal ... Tovább »

Október végi akciók a Play Áruházban

Itt vannak a legfrissebb akciók a Play Áruházból. Jó néhány fizetős Android alkalmazás és játék szerezhető be olcsóbban, vagy akár ingyen, nézzük melyek ezek! Az egyes akciók különböző időpontokban járnak le, van olyan, amiből már csak néhány óra van hátra, míg mások pár napig érvényesek. Ezt se hagyd ki: Forradalmi újítást kapott a Play Áruház, már telepítés nélkül is kipróbálhatók egyes ... Tovább »

Bréking! Forradalmi újítás jelent meg a Play Áruházban

Végre megérkezett az utóbbi évek legkirályabb fejlesztése a Play Áruházba, amely révén telepítés nélkül is ki lehet próbálni egyes alkalmazásokat. Az Instant Apps nevű fejlesztésről már többször beszámoltunk, ennek a lényege, hogy telepítés nélkül is futtathatók alkalmazások Androidon. Az újítás már májustól elérhető, de csak olyan formában, hogy ha kapunk egy linket, amit egy adott alkalmazással célszerű megnyitni, de az ... Tovább »

Friss akciók a Play Áruházban

Újabb akciókat hoztunk nektek a Play Áruházból. Jó néhány fizetős Android app vagy játék szerezhető be olcsóbban, vagy akár ingyen, nézzük melyek ezek! Fontos: különböző időpontokban járnak le az egyes akciók, van olyan, amiből már csak néhány óra van hátra, míg mások pár napig érvényesek. Ingyenes Appok Blue Light Filter Pro $2.99 -> Ingyenes Mobile Doc Scanner (MDScan) + OCR $4.99 -> ... Tovább »

Ezek most a legjobb Android appok és játékok a Google szerint

A Google 3 hónapja indított egy új kategóriát a Play Áruházban, ahová a kiemelkedően jó alkalmazások és játékok kerülnek. Ez negyedévente frissül, és most telt le ez az idő, úgyhogy megnézhetjük a jelenlegi legjobbakat. A napokban frissítette a Google az Excellence-díjasok kategóriát, ahová csak a legjobb minőségű játékok és alkalmazások kerülhetnek be. Nem feltétel, hogy friss legyen egy app, és ... Tovább »

Most fillérekért tölthető az androidos kecskeszimulátor

A kecskeszimulátor elsőre csak egy gagyi alkalmazásnak tűnhet, de annak ellenére, hogy az egészt egy poénnak szánták, elég összetett játékról van szó, és általában nem is olcsó. Most azonban szinte fillérekért meg lehet vásárolni a Play Áruházban. A Goat Simulator eredetileg 1500 Ft-ba kerül, most azonban még pár napig 369 Ft-ért a tiéd lehet. A több mint 1 millió letöltő ... Tovább »