2017. június 27.
Szerviz
Kezdőlap » Samsung Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7 cikkek

Friss csúcsmobilokat vert meg a felújított Note 7

Hamarosan piacra kerül a Galaxy Note 7 felújított változata, amely most felbukkant az egyik tesztprogram adatbázisában. Az elért eredmények kifejezetten jók, több friss csúcsmobilt is legyőzött a tavalyi hardverrel szerelt masina. A mobil SM-N935S modellszámon bukkant fel, a végleges neve pedig Galaxy Note 7R vagy Galaxy Note FE lehet az eddigi hírek szerint. Hardveresen nem változott a készülék, ugyanúgy az ... Tovább »

Már árulják az újracsomagolt Samsung Galaxy Note 7-et

Míg a Samsung legutóbbi nyilatkozata szerint még nem határozták el, hogy mikortól lehet majd kapni a Galaxy Note 7 újra kiadott változatát, a készülék már felbukkant Kínában. Az immáron Galaxy Note 7R névre hallgató mobil egy kínai kereskedő kínálatában tűnt fel, jóval a hivatalos megjelenés előtt.  A kereskedő weboldalán feltüntetett ár 520 és 580 dollár között alakul, ami durván 290 ... Tovább »

A vártnál is olcsóbb lehet az újra kiadott Samsung Galaxy Note 7

A legfrissebb hírek szerint nagyon kedvező áron jöhet a Galaxy Note 7 újra kiadott változata, azaz a Note 7R. Dél-Koreából származó ipari források szerint a Note 7R nagyjából fele annyiba kerülhet, mint az eredeti Note 7 a megjelenésekor. Korábban 620 dollárnak megfelelő árat pletykáltak, a mostani információk szerint azonban mindössze 440 dollár körüli összeget kérnek majd az újracsomagolt modellért. Ez átszámolva ... Tovább »

Ennyibe fog kerülni az újra kiadott Samsung Galaxy Note 7

A Samsung Galaxy Note 7 körül volt a tavalyi év legnagyobb okostelefonos fiaskója, amelyet a készülék akkumulátora okozott. Viszont miután a probléma oka kiderült, a gyártó úgy találta, annak orvosolása után semmi akadálya nincs a telefon újbóli forgalomba kerülésének. Most már azt is tudjuk mikor és mennyiért kerülhetnek újra a boltok polcaira a felújított Note 7-es modellek.  Természetesen abban semmi ... Tovább »

Friss infók és fotók az új Galaxy Note 7-ről

A Galaxy Note 7 visszahívása a tavalyi év egyik legemlékezetesebb történése volt mobilos fronton, a Samsung azonban nemrég hivatalosan is megerősítette, hogy újra piacra dobhatják a csúcsmodellt javított formában. Eddig hivatalosan csak annyi derült ki, hogy a Samsung terveiben szerepel az újracsomagolt Note 7, most azonban kiszivárgott néhány fotó a kérdéses készülékről. A képek Vietnámból származnak, ahol van a Samsungnak ... Tovább »

Hivatalos: visszatérhet a Samsung Galaxy Note 7

A Samsung Galaxy Note 7 a tavalyi év egyik fontos szereplője volt okostelefonos fronton, és a hozzá kapcsolódó fiaskó ellenére bizony még mindig jócskán akad érdeklődés a készülék iránt. Február végén voltak olyan jellegű pletykák, melyek szerint a telefont felújítva ismét forgalomba hozhatják, mégpedig júniustól különféle fejlődő piacokon. Akkor még cáfolta a Samsung a pletykákat, most viszont hivatalosan is bejelentették, hogy ... Tovább »

Újra megjelenhet a Galaxy Note 7

Nem gondoltuk volna, hogy a kétszer is visszahívott, totális bukásnak elkönyvelt Galaxy Note 7-ből még lesz valami, de friss pletykák szerint újra forgalomba kerülhet a készülék egy apró módosítással. A Hankyung.com jelentése szerint a Samsung azt tervezi, hogy újracsomagolt Note 7-eket dob piacra olyan fejlődő országokban, mint India vagy Vietnám. A készülék azonban kisebb, 3200 mAh-s aksit kaphat, szemben az eredeti ... Tovább »

Nem vicc: Beépített tűzoltóval szerelt mobilok jöhetnek

A tavalyi évben kerültek igazán reflektorfénybe a lángra kapó telefonok a Galaxy Note 7 miatt, de korábban is volt már sok hasonló eset, típustól és márkától függetlenül, tehát egy általános problémáról van szó. A lítiumos aksik veszélyesek lehetnek, ezt el kell fogadni, ám most kifejlesztettek egy olyan megoldást, ami csökkentheti az okozott károkat egy esetleges gyulladás esetén. A Stanfordi Egyetem kutatói ... Tovább »

Hivatalos: Ez volt a baj a Note 7-tel

Ahogy az várható volt, a Samsung a mai napon egy sajtótájékoztatót tartott Szöulban, ahol hivatalosan is bejelentették, hogy mi volt a gond a visszahívott Galaxy Note 7-tel. Bizonyára sokan emlékeznek még, hogy két visszahívás is volt a kigyulladó Note 7-ek miatt. Az első alkalommal kicserélték a készülékeket egy új, elvileg már biztonságos modellre, de később kiderült, hogy ezekkel is baj volt. ... Tovább »

Repülőn trollkodtak a Samsung Galaxy Note 7-tel

Amennyiben azt hitted nem lesz több botrányos hír, amiben a Samsung Galaxy Note 7 a főszereplő, akkor most újfent itt egy alkalom, hogy elkeserítselek. Valaki egy repülőút folyamán úgy érezte, ez egy remek alkalom arra, hogy okostelefonjával a frászt hozza a légijármű legénységére, illetve annak utasaira.  Egy mókás kedvű utas a San Fransciscóból Bostonba tartó repülőgépjáraton fogta a mobilját, és ... Tovább »