2017. április 30.
Szerviz
Kezdőlap » Samsung Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7 cikkek

Ennyibe fog kerülni az újra kiadott Samsung Galaxy Note 7

A Samsung Galaxy Note 7 körül volt a tavalyi év legnagyobb okostelefonos fiaskója, amelyet a készülék akkumulátora okozott. Viszont miután a probléma oka kiderült, a gyártó úgy találta, annak orvosolása után semmi akadálya nincs a telefon újbóli forgalomba kerülésének. Most már azt is tudjuk mikor és mennyiért kerülhetnek újra a boltok polcaira a felújított Note 7-es modellek.  Természetesen abban semmi ... Tovább »

Friss infók és fotók az új Galaxy Note 7-ről

A Galaxy Note 7 visszahívása a tavalyi év egyik legemlékezetesebb történése volt mobilos fronton, a Samsung azonban nemrég hivatalosan is megerősítette, hogy újra piacra dobhatják a csúcsmodellt javított formában. Eddig hivatalosan csak annyi derült ki, hogy a Samsung terveiben szerepel az újracsomagolt Note 7, most azonban kiszivárgott néhány fotó a kérdéses készülékről. A képek Vietnámból származnak, ahol van a Samsungnak ... Tovább »

Hivatalos: visszatérhet a Samsung Galaxy Note 7

A Samsung Galaxy Note 7 a tavalyi év egyik fontos szereplője volt okostelefonos fronton, és a hozzá kapcsolódó fiaskó ellenére bizony még mindig jócskán akad érdeklődés a készülék iránt. Február végén voltak olyan jellegű pletykák, melyek szerint a telefont felújítva ismét forgalomba hozhatják, mégpedig júniustól különféle fejlődő piacokon. Akkor még cáfolta a Samsung a pletykákat, most viszont hivatalosan is bejelentették, hogy ... Tovább »

Újra megjelenhet a Galaxy Note 7

Nem gondoltuk volna, hogy a kétszer is visszahívott, totális bukásnak elkönyvelt Galaxy Note 7-ből még lesz valami, de friss pletykák szerint újra forgalomba kerülhet a készülék egy apró módosítással. A Hankyung.com jelentése szerint a Samsung azt tervezi, hogy újracsomagolt Note 7-eket dob piacra olyan fejlődő országokban, mint India vagy Vietnám. A készülék azonban kisebb, 3200 mAh-s aksit kaphat, szemben az eredeti ... Tovább »

Nem vicc: Beépített tűzoltóval szerelt mobilok jöhetnek

A tavalyi évben kerültek igazán reflektorfénybe a lángra kapó telefonok a Galaxy Note 7 miatt, de korábban is volt már sok hasonló eset, típustól és márkától függetlenül, tehát egy általános problémáról van szó. A lítiumos aksik veszélyesek lehetnek, ezt el kell fogadni, ám most kifejlesztettek egy olyan megoldást, ami csökkentheti az okozott károkat egy esetleges gyulladás esetén. A Stanfordi Egyetem kutatói ... Tovább »

Hivatalos: Ez volt a baj a Note 7-tel

Ahogy az várható volt, a Samsung a mai napon egy sajtótájékoztatót tartott Szöulban, ahol hivatalosan is bejelentették, hogy mi volt a gond a visszahívott Galaxy Note 7-tel. Bizonyára sokan emlékeznek még, hogy két visszahívás is volt a kigyulladó Note 7-ek miatt. Az első alkalommal kicserélték a készülékeket egy új, elvileg már biztonságos modellre, de később kiderült, hogy ezekkel is baj volt. ... Tovább »

Repülőn trollkodtak a Samsung Galaxy Note 7-tel

Amennyiben azt hitted nem lesz több botrányos hír, amiben a Samsung Galaxy Note 7 a főszereplő, akkor most újfent itt egy alkalom, hogy elkeserítselek. Valaki egy repülőút folyamán úgy érezte, ez egy remek alkalom arra, hogy okostelefonjával a frászt hozza a légijármű legénységére, illetve annak utasaira.  Egy mókás kedvű utas a San Fransciscóból Bostonba tartó repülőgépjáraton fogta a mobilját, és ... Tovább »

A Note 7 kijelzőtechnológiáját kaphatja a Samsung Galaxy S8

A Samsung állítólag ugyanazt az Y-OCTA technológiát szándékozik használni a Galaxy S8 kijelzőjében, mint amit a visszahívott Galaxy Note 7 esetében alkalmaztak. Sőt, akár az is megtörténhet, hogy ugyanazt a képernyőt kapja az új zászlóshajó. A Samsung Galaxy S8 nagy felelősséget hordoz a hátán, hiszen feledtetnie kell a dél-koreai vállalat phabletjének kudarcát. Ennek ellenére úgy látszik a cég nem szeretné szemétre ... Tovább »

Lekapcsolják a Galaxy Note 7-eket

A visszahívás ellenére még mindig akadnak néhányan, akik ragaszkodnak a Note 7 mobiljukhoz, de hamarosan ők is rákényszerülnek a készülék cseréjére. A Samsung hivatalosan is megerősítette, hogy december 19-én egy olyan frissítést ad ki a Galaxy Note 7 modellekre az Egyesült Államokban, amely teljesen letiltja, használhatatlanná teszi a készülékeket. Európában sem sokkal jobb a helyzet, itt december 15-én indul meg ... Tovább »

Megvan mi lehetett a baj a Note 7-tel

Nemrég arról lehetett olvasni, hogy a Samsung még a december folyamán közzéteszi a Note 7-tel kapcsolatos vizsgálatok eredményét. Nos, ez egyelőre nem történt meg, de egy másik cég is alaposan szemügyre vette a visszahívott készüléket, és elárulták, hogy szerintük mi lehetett a baj vele. Az Instrumental arról számolt be nemrég, hogy az “agresszív dizájn” miatt gyulladhatott fel néhány Galaxy Note 7. ... Tovább »