2018. február 21.
Szerviz
Kezdőlap » Samsung Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7 cikkek

A Samsung szétosztott 200 darab Galaxy Note 8-at egy repülőn

A Samsung elképesztően jófej marketinghúzásra vetemedett a legutóbb, amikor 200 Iberian Airlines utasnak adott Samsung Galaxy Note 8 okostelefonokat – ajándékba. A La Coruna-ból Madrid Barajas-ba tartó IB 0513 számú járattal repülőknek nem csak biztonságos, de jövedelmező útja is volt egyben, hiszen egy csúcskategóriás mobillal gazdagodott mindegyikük. A nem mindennapi marketingakció mögött a Samsung spanyolországi szárnyának munkatársai álltak, a megmozdulás ... Tovább »

Hamarosan indulhat a Galaxy Note 7 új kiadásának nemzetközi forgalmazása

A tavalyi év okostelefonos botrányhőse kétségkívül a Samsung Galaxy Note 7 volt, amelynek problémás akkumulátora miatt vissza kellett hívni a komplett szériát. A bajokat okozó telepet nem számítva viszont egy nagyon klassz telefonról van szó, ami új akkumulátorral nemrég ismét forgalomba került Galaxy Note Fan Edition néven. A jelenleg csak Dél-Koreában kapható készülék hamarosan globálisan is elérhetővé válhat. Egy magát ... Tovább »

Megérkezett a felújított Galaxy Note 7, de más néven

Végre teljes egészében hivatalossá vált a Galaxy Note 7 felújított, újracsomagolt kiadása, ami végül Galaxy Note Fan Edition (FE) néven debütált. Dél-Koreában már elő is rendelhető a Galaxy Note Fan Edition az egyik helyi szolgáltatónál, és a korábbi híreknek megfelelően az egyetlen lényeges különbség a Note 7-hez képest a kicserélt akkumulátor, amely 3500 mAh helyett csak 3200 mAh kapacitású. Mivel ... Tovább »

Friss csúcsmobilokat vert meg a felújított Note 7

Hamarosan piacra kerül a Galaxy Note 7 felújított változata, amely most felbukkant az egyik tesztprogram adatbázisában. Az elért eredmények kifejezetten jók, több friss csúcsmobilt is legyőzött a tavalyi hardverrel szerelt masina. A mobil SM-N935S modellszámon bukkant fel, a végleges neve pedig Galaxy Note 7R vagy Galaxy Note FE lehet az eddigi hírek szerint. Hardveresen nem változott a készülék, ugyanúgy az ... Tovább »

Már árulják az újracsomagolt Samsung Galaxy Note 7-et

Míg a Samsung legutóbbi nyilatkozata szerint még nem határozták el, hogy mikortól lehet majd kapni a Galaxy Note 7 újra kiadott változatát, a készülék már felbukkant Kínában. Az immáron Galaxy Note 7R névre hallgató mobil egy kínai kereskedő kínálatában tűnt fel, jóval a hivatalos megjelenés előtt.  A kereskedő weboldalán feltüntetett ár 520 és 580 dollár között alakul, ami durván 290 ... Tovább »

A vártnál is olcsóbb lehet az újra kiadott Samsung Galaxy Note 7

A legfrissebb hírek szerint nagyon kedvező áron jöhet a Galaxy Note 7 újra kiadott változata, azaz a Note 7R. Dél-Koreából származó ipari források szerint a Note 7R nagyjából fele annyiba kerülhet, mint az eredeti Note 7 a megjelenésekor. Korábban 620 dollárnak megfelelő árat pletykáltak, a mostani információk szerint azonban mindössze 440 dollár körüli összeget kérnek majd az újracsomagolt modellért. Ez átszámolva ... Tovább »

Ennyibe fog kerülni az újra kiadott Samsung Galaxy Note 7

A Samsung Galaxy Note 7 körül volt a tavalyi év legnagyobb okostelefonos fiaskója, amelyet a készülék akkumulátora okozott. Viszont miután a probléma oka kiderült, a gyártó úgy találta, annak orvosolása után semmi akadálya nincs a telefon újbóli forgalomba kerülésének. Most már azt is tudjuk mikor és mennyiért kerülhetnek újra a boltok polcaira a felújított Note 7-es modellek.  Természetesen abban semmi ... Tovább »

Friss infók és fotók az új Galaxy Note 7-ről

A Galaxy Note 7 visszahívása a tavalyi év egyik legemlékezetesebb történése volt mobilos fronton, a Samsung azonban nemrég hivatalosan is megerősítette, hogy újra piacra dobhatják a csúcsmodellt javított formában. Eddig hivatalosan csak annyi derült ki, hogy a Samsung terveiben szerepel az újracsomagolt Note 7, most azonban kiszivárgott néhány fotó a kérdéses készülékről. A képek Vietnámból származnak, ahol van a Samsungnak ... Tovább »

Hivatalos: visszatérhet a Samsung Galaxy Note 7

A Samsung Galaxy Note 7 a tavalyi év egyik fontos szereplője volt okostelefonos fronton, és a hozzá kapcsolódó fiaskó ellenére bizony még mindig jócskán akad érdeklődés a készülék iránt. Február végén voltak olyan jellegű pletykák, melyek szerint a telefont felújítva ismét forgalomba hozhatják, mégpedig júniustól különféle fejlődő piacokon. Akkor még cáfolta a Samsung a pletykákat, most viszont hivatalosan is bejelentették, hogy ... Tovább »

Újra megjelenhet a Galaxy Note 7

Nem gondoltuk volna, hogy a kétszer is visszahívott, totális bukásnak elkönyvelt Galaxy Note 7-ből még lesz valami, de friss pletykák szerint újra forgalomba kerülhet a készülék egy apró módosítással. A Hankyung.com jelentése szerint a Samsung azt tervezi, hogy újracsomagolt Note 7-eket dob piacra olyan fejlődő országokban, mint India vagy Vietnám. A készülék azonban kisebb, 3200 mAh-s aksit kaphat, szemben az eredeti ... Tovább »